Tóth Verának gyerekkori álma vált valóra

Az énekesnővel madarat lehetne fogatni, mert olyan felkérést kapott, amiről már kislány kora óta álmodott.

Tóth Verának gyerekkori álma vált valóra

Tóth Vera rendkívül izgatott, ugyanis olyan felkérést kapott a Madách Színháztól, amiről kábé kislány kora óta álmodozik. Az énekesnő nagy rajongója a musicalek musicaljének, a Macskáknak, aminek épp most fogják a jubileumát ünnepelni. Ez azt jelenti, hogy szeptember 25 és október 3 között Macskák-hetet tart a színház, Verát pedig felkérték, hogy énekelje a Memory című klasszikust. 

Hogy melyik előadáson lehet majd hallani, azt az énekesnő szándékosan nem árulta el, ugyanis meglepetésnek szánja, egy azonban biztos, a Vera-fanok nagyon szeretnék meghallgatni a dalt az ő előadásában – legalábbis a kommentek erre utalnak. Az már szinte mellékes, hogy a nagy hírt egy olyan képpel jelentette be, amin egész egyszerűen meseszép, a rajongók sem győzték csodálni rajta, a fotót ITT tudod csekkolni.

Ne maradj le a nap híreiről!

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség