Ez tölt fel téged legjobban a csillagjegyed szerint

Szeretnéd tudni, hogy az egyes csillagjegyek számára mi jelenti a tökéletes testi-lelki feltöltődést? Akkor csekkold le!

Ez tölt fel téged legjobban a csillagjegyed szerint

Téged mennyi időre küld padlóra egy nehezebb időszak és mennyi időre van szükséged, hogy talpra állj? Hogy minimalizáljuk ezt az időt, segítünk, mi tölt fel téged igazán, mi segít a regenerálódásban, hogy a legtöbbet hozhasd ki az életedből. 

Kos

A Kos csillagjegy szülötteként óriási energiák tombolnak benned, szinte egyetlen pillanatra sem tudsz megállni. Éppen ezért számodra a tökéletes kikapcsolódás a futás, egy jó edzésnél a szabadban semmi nem tölt fel jobban.

Bika

Bikaként odáig vagy a kényelemért, a meghittségért, ezért te valószínűleg akkor érzed magad a legjobban, ha az otthonodban töltheted az énidődet. Egy közös főzéssel egybekötött borozás a barátokkal és a családdal közös hétvége mindennél jobban feltölt téged.

Ikrek

Elképesztően változékony vagy és nagyon hamar ráunsz a dolgokra, ezért te akkor érzed jól magad, ha új dolgokat próbálhatsz ki. Az tölt fel igazán, ha egyik héten kirándulni mehetsz, a következőn beülhetsz egy étterembe, azután pedig koncerten tombolhatsz.

Rák

Annyira családcentrikus vagy, hogy számodra mindegy, mi a program, csak a szeretteiddel lehess. Ha ők úszni, futni, bringázni indulnának, akkor te is erre vágysz, ha inkább filmeznének a kanapén kuckózva, akkor ebben vagy benne száz százalékig. Téged az együtt töltött idő visz előre!

Oroszlán

Spontán és vadóc vagy, tele energiával, így a passzív időtöltést nem neked találták ki. Akkor töltődsz fel igazán, ha egész nap mozgásban lehetsz, így például egy kemény túra a hegyekben igazán kedvedre való lehet. Lelkileg akkor vagy egész, ha fizikailag már lenulláztad magad!

Szűz

Mivel a Szűz csillagjegy szülötteként mindenben a tökéletességre törekszel, a szabadidődet is ennek megfelelően igyekszel eltölteni. Bár alapvetően társasági ember vagy, mégis akkor kapcsolódsz ki igazán, ha otthon teremtesz hibátlan hangulatot, mondjuk egy puha pléddel, forró csokival és egy inspiráló könyvvel.

Mérleg

Mérleg jegyűként nagyon megbízható és alapos vagy a melóban, de örökös bizonytalanságod miatt sokat stresszelsz. Ezt a feszültséget legjobban azzal tudod levezetni, ha folyamatosan dolgozó az önbizalmad fejlesztésén. Az önmagaddal való munka nálad többszörösen kifizetődik, így megéri rááldozni a szabadidődet. 

Skorpió

Nem vagy hétköznapi ember, és ezt te is pontosan tudod magadról. A csillagjegyek közül te vagy az egyik legbevállalósabb, így simán elképzelhető, hogy számodra az a legszuperebb feltöltődés, amikor ismét beülhetsz a kedvenc tetoválód székébe. Vagy inkább egy extrém frizurával dobod fel a hangulatodat? Egy biztos: téged a bátor döntéseid visznek előre. 

Nyilas

Nyilasként el sem tudod képzelni, hogy otthon ülj és ne csinálj semmit, egyértelmű, hogy téged az újabb és újabb kalandok töltenek fel igazán. Menjetek a barátokkal szabadulószobába, vidámparkba, próbáld ki az ejtőernyőzést, a lényeg, hogy csinálj valami izgalmasat!

Bak

Elmélyülős, komoly típus vagy, aki a munkából és/vagy suliból hazaérve semmi másra nem vágyik, csak nyugalomra. Éppen ezért számodra igazi feltöltődés, ha a kedvenc zenekarod új lemezét hallgatod és rendelsz valamilyen finom ételt. Lehet ennél szebb az élet?

Vízöntő

A Vízöntő csillagjegy szülöttei igazi különcök, ugye te is így érzed? Éppen ezért nagyon nehéz megmondani, hogy mi az, ami igazán feltölti őket lelkileg. Elképzelhető, hogy az egyik héten még egy mozis randira szavaznál a pasiddal, míg a következőn inkább a csajokkal mennél koktélozni. A lényeg, hogy mindig teret adj a spontán énednek. 

Halak

Fogadjunk, hogy van kutyád! A Halak csillagjegy szülöttei nagyon érzelmesek, gondoskodóak és törődőek, így szinte mindannyiuknak van valamilyen háziállata. Számodra az az igazi lelki feltöltődés, amikor négylábú társaddal elindulhattok megismerni a világot, a szabadban sétáltok és játszotok egy jót. 

Tudj meg még többet az egyes csillagjegyekről:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség