Így készítsd el otthon a tökéletes pumpkin spice lattét

Végre elérkezett a pumpkin spice latte időszaka, aminek mi is legalább annyira örülünk, mint te. Éppen ezért megmutatjuk, hogyan készítheted el otthon olyan profin, mintha csak a kedvenc kávézódban kortyolnád.

Így készítsd el otthon a tökéletes pumpkin spice lattét

Az ősz nem a színes falevelek, a bekuckózás vagy a Halloween miatt olyan jó. De nem ám! A legjobb dolog az elkövetkezendő hónapokban egyértelműen a kedvenc kávénk, azaz a pumpkin spice latte visszatérése. És mikor örvendezhetnénk ennek úgy igazán, ha nem a kávé világnapján?

Ha te is akkora kávérajongó vagy, mint mi, akkor biztosan nemcsak azon ritka alkalmakkor szeretnéd felturbózott ízvilággal szürcsölni a napi koffeinadagodat, amikor épp a kedvenc kávézód közelében jársz, hanem lehetőség szerint mindig IS. És arról se feledkezzünk meg, hogy bár nyilván te is imádsz a barátnőiddel beülni és meginni egy-egy túlárazott kávét, azért nem ártana gazdaságos keretek közé szorítani a dolgokat. A PSL-sóvárgásodon mostantól viszont könnyen enyhíthetsz: megtaláltuk a tökéletes másolatát a kedvenc kávézód legfinomabb termékének.

Nem elég, hogy a recept szupergyors és olcsó, ráadásul hihetetlenül könnyen elkészíthető, a végeredmény pedig isteni finom, még nyomtatható is, hogy mindig kéznél legyen.

Pumpkin spice latte

Fotó: Getty Images/Flavia Morlachetti, JungleOutThere

Jöhet még pár fincsi sütőtökös ötlet?

Még több

Egészség