A szerelmi életed miatt elengedhetetlen, hogy tudd, mi a Vénusz-jegyed

Jó, ha nemcsak a csillagjegyedet ismered, hanem azt is, milyen jegyekben állt a többi bolygó a születésed pillanatában, mert rengeteget segítenek az életed navigálásában. Így például a Vénusz szerelmi fronton.

A szerelmi életed miatt elengedhetetlen, hogy tudd, mi a Vénusz-jegyed

Tisztában vagy a csillagjegyeddel és mindennel, amit tudnod kell róla, sőt már az aszcendeseddel és a holdjegyeddel is – szuper! De ezek egyelőre csak rólad szólnak… Mi van viszont akkor, ha képbe jön valaki más is? (Innen is pusziljuk a pasidat/kiszemelted.) Összeilletek a csillagjegyeitek alapján? Kiegészítitek egymást energiáit? Hogyan tudhatod ezt biztosra? Engedd meg, hogy bemutassuk a Vénusz-jegyed, azaz azt a csillagjegyet, amiben a Vénusz állt a születésed pillanatában.

Ahogy azt már talán tudod, az asztrológiában a Vénusz a szerelem, szépség, gyönyör és pénz bolygója. Ezért nagyban befolyásolja, hogyan fejezed ki az érzelmeidet, kihez vonzódsz egyáltalán és miből fakad a magad egyéni varázsa. Amellett, hogy ezen kívül még némi infót kaphatsz a pénzhez való viszonyodról is, a Vénusz elsősorban azt mutatja meg, milyen típusú kapcsolatban érzed jól magad és mi okoz neked örömet. Vagyis ebből a jegyből gyakorlatilag az derül ki, hogy mitől leszel úgy általában boldog, ha a szerelemről van szó.

A Vénusz-jegy arra is sokkal jobb mutató a sima csillagjegyednél, hogy összeilletek-e az éppen befutó nagy Ő-vel. Ehhez csak a születésed pontosan helyére is időpontjára van szükséged (meg persze az övére) és például ezen az oldalon már ki is számíthatod a Vénusz-jegyeiteket, hogy aztán összehasonlíthasd őket.

Ne lepődj meg egyébként, ha a csillagjegyed melletti Vénusz-jegy jön ki, mert a Föld és a Vénusz egymáshoz nagyon közeli pályát járnak be. Ezzel együtt viszont ne számíts arra, hogy pontosan ugyanaz lesz a két jegy: valószínűleg eggyel vagy kettővel a napjegyed előtt vagy után kapod meg az eredményt. Ha előtte (vagyis mondjuk Skorpió vagy Mérleg Vénusszal, azt reggeli csillag Vénusznak hívják. Ez azt jelenti, hogy kifejezetten egyenes vagy a kapcsolatokban, nagyon fontos számodra a szexuális kötődés és nem zavar, ha neked kell megtenned az első lépést. Ha viszont utána (tehát Skorpió vagy, a Vénuszod pedig Nyilas), akkor jobban szereted, ha a másik lép először, és az érzelmi kötődést többre értékeled a fizikainál. Sőt, valószínűleg extra romantikus is vagy!

De akkor sincs gond, ha a Vénusz-jegyetek nem passzol – ne azt szűrd le, hogy nem illetek egymáshoz. Ez egyszerűen csak arra utal, hogy nektek egy picit többet kell majd dolgoznotok a kapcsolatotokon, hogy megértsétek a másik romantikus személyiségét.

Forrás: Cosmpolitan US

Elmélyednél asztro-fronton?

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség