3 csillagjegy, akinek idén október lesz a szerencsehónapja

Reméljük felkészültél, hogy a mai nappal kezdetét veszi 2021 legszuperebb hónapra a számodra – mert pontosan ez fog történni, ha az alábbi csillagjegyek egyike vagy.

3 csillagjegy, akinek idén október lesz a szerencsehónapja

Míg egyeseknek októberben elsősorban a Halloween lesz a hónap fénypontja, addig az alábbi csillagjegyek nem győzik majd kiemelni a kedvenc pillanatukat az elkövetkezendő hetek végén. Ők lesznek ugyanis most az univerzum kedvencei, akiknek minden sikerül, minden szuper lesz, egyszóval: akiknek október jelenti majd az év legszerencsésebb hónapját.

Mérleg

Üdvözlünk a szülihónapodban, már most megígérjük, hogy imádni fogod! Engedd el magad, és hagyd, hogy a barátaid, a családot és úgy általában az összes szeretted ünnepeljen téged… A csillagokkal együtt. Merthogy minden eddiginél csillogóbb, szebb és költőibb időszak vár rád, ami abszolút megegyezik majd azokkal az energiákkal, amiket te a nagy boldogságodban közvetíteni fogsz.

Skorpió

A következő hetekben emlékeztetve leszel arra, milyen szuper személyiséged is van valójában. Egy kis elmélyedéssel és önvizsgálattal rá fogsz jönni az értékeidre és arra, hogy semmivel sem érdemelsz annál kevesebbet, mint amilyen csodálatos vagy te magad. Ezzel az attitűddel fog érkezni valaki, aki felteszi rád a rózsaszín szemüveget: pontosan tudja, milyen nagyszerű vagy és úgy is bánik majd veled.

Nyilas

Ne lepődj meg, ha úgy érzed, hogy mindenki bókokkal és elismerő pillantásokkal halmoz el. Még a szokásosnál is többször. Olyan magabiztos leszel ugyanis ebben a hónapban, hogy nemcsak a tekinteteket vonzod majd, hanem a sikert is. Most nem fogsz tudni hibázni, bármibe is vágj bele – legyen szó a melóról, vagy akár csak egy új hobbiról. Szárnyalni fogsz!

Mit ígérnek még a csillagok?

Még több

Egészség