Most két Marvel-sztárral is összefuthatsz Budapesten

A Marvel ikonikus figuráit alakító Mark Ruffalo és Willem Dafoe egy filmben fognak szerepelni, amit ráadásul Budapesten forgatnak, így érdemes nyitott szemmel járnod.

Most két Marvel-sztárral is összefuthatsz Budapesten

A régi és az új Marvel kapcsolódása történt most meg Magyarországon, egyszerre érkeztek ugyanis a fővárosba a Tobey Maguire-féle Pókember főgonoszát, Norman Osbornt alakító Willem Dafoe (aki a sejtések szerint visszatér a Pókember: Nincs Hazaútban) és a mostani Marvel-éra Hulkját megformáló Mark Ruffalo. A két színész Budapesten forgatja ugyanis a közös filmjüket, amiben rajtuk kívül Emma Stone is szerepelni fog majd.

A Poor Things címre keresztelt film Alasdair Grey 1992-ben megjelent regényének adaptációja lesz, ami az Index szerint egyfajta alternatív Frankenstein-történet. Ezúttal ugyanis egy halott nőt élesztenek újra (az őrült tudóst alakítja Dafoe), akit Emma Stone formál meg – bár valószínűleg ő is befutott már a forgatásra, kedvenc színésznőnket egyelőre nem fotózták le. De nem úgy Ruffalót és Dafoe-t, akiket egy TikToker kapott el a Four Seasons Hotelben, ahol a sztárok (ahogy előttük már sok más híresség) megszálltak.

@stelmach_mark

Két Marvel legendával Mark Ruffalo és Willem Dafoe😍😍😍 #foryou #marvel #markruffalo #willemdafoe #hulk

♬ original sound – Hub Football

A színészek egyébként éppen időben érkeztek ahhoz, hogy Budapest ne maradjon Marvel-sztárok nélkül: az MCU új sorozatának, a Moon Knightnak ugyanis épp a napokban fejezték be a munkálatait. Ez pedig azt jelenti, hogy Oscar Isaac és Ethan Hawke most egy darabig többé biztosan nem futkorásznak a Margit-szigeten.

Ma sem unatkoztunk:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség