Csillagjegyed elárulja, mi a legszerethetőbb tulajdonságod

Gondolkodtál már azon, mit imádnak benned mások, amiért meg sem kell dolgoznod, egyszerűen csak jön magától? Ha nem, akkor vesd bele magad a következő listába, ahol minden egyes csillagjegynél kielemezzük.

Csillagjegyed elárulja, mi a legszerethetőbb tulajdonságod

Te vagy a legjobb beszélgetőtárs, esetleg úgy inspirálsz másokat, mint senki más? Vagy épp te vagy az, akivel a barátaid racionalizálhatják az álmaikat, és arra ösztönzöd őket, hogy elérhető célokban gondolkodjanak? Nem baj, ha még nem tudatosítottad magadban, mi a legszerethetőbb szupererőd, a következő listában minden egyes csillagjegynél sorra vesszük.

Kos

Ha valaki, te mindig igyekszel betartani, amit másoknak ígértél. Megbízható vagy, a családod és a barátaid számíthatnak rád a bajban. A benned égő óriási tűzzel mindenkit képes vagy kimozdítani a mélypontjairól.

Bika

Nálad jobban senki sem tudja, hogyan kell elkényeztetni a másikat. A szeretteid imádják, hogy mindig azon agyalsz, hogyan teheted szebbé, kényelmesebbé a napjaikat. Elképzelhető, hogy szó szerint fincsi sütikkel édesíted meg a napjaikat!

Ikrek

Igazi mókamester vagy, aki még akkor is képes másokat megnevettetni, amikor amúgy belül a sírás fojtogatja őket. Nagyon sokan szeretik a különc humorodat és az alapvetően vidám életszemléletedet.

Rák

Benned annyi empátia és mély érzés lapul, mint másokban együttvéve! Ráadásul ezt a sok-sok szeretetet egyáltalán nem félsz kimutatni, bátran megöleled azokat, akik közel állnak hozzád. Egyszerűen imádnak ezért!

Oroszlán

Nagylelkű vagy és erős, nagyon sokakat húzol ki a bajból életed során. Ha kell, tettekkel, ha kell, szavakkal, ha kell, pénzzel segítesz – mindig megosztod másokkal, amid van. A legbiztosabb támaszok egyike vagy, ha a szeretteidről van szó.

Szűz

Nálad jobban senki nem tud rendszerben gondolkodni, te ezzel tudsz nagyon sokat segíteni másoknak. Amikor ők már azt sem tudják, hol áll a fejük, jössz, és egyből rávágod a megoldást. Elképesztő, mennyi stressztől szabadítod meg őket!

Mérleg

Benned egy diplomata és egy mediátor veszett el! Vagy mégsem? Annyira utálod a konfliktusokat, hogy tökélyre fejlesztetted a körülötted lévők békítését. Mindig tudod, mit mondj, hogy a felek közeledni kezdjenek és végül megtörténjen a békülés. Csodás vagy!

Skorpió

Sokan manipulatívnak tartanak, ez azonban nem, vagy nem mindig igaz. Tény, hogy ebben is jó vagy, de a támogatásod és az a törekvésed, hogy meggyőzz másokat valamiről, a legtöbb esetben mélyről és nagyon őszintén fakad. 

Nyilas

Elképesztően egyenes és pozitív ember vagy, aki az őszinteségével soha nem bánt, hanem épít másokat. Imádnak veled nagyokat beszélgetni a szeretteid, mert anélkül vagy képes felnyitni a szemüket bizonyos dolgokkal kapcsolatban, hogy megsértenéd őket.

Bak

Mindig minden helyzetben képes vagy megőrizni a hidegvéredet, akkor is stabil vagy, amikor mások pánikba esnek. Annyira jó, hogy ilyen vagy, hiszen óriási támasza tudsz lenni azoknak, akik szeretnek!

Vízöntő

Veled beszélgetni elképesztő élmény, mert szokatlan világlátásodnak köszönhetően mások is képesek lesznek egy egészen új megközelítésből szemlélni az életüket. Hatalmas lendületet és motivációt tudsz adni, aki veled beszélget, az úgy érezheti, bármire képes.

Halak

Rengeteg benned a megértés mások iránt, nagyon jól bele tudsz érezni mások bajaiba. Ez persze neked egy kicsit átok, másoknak viszont áldás, hogy van mellettük egy ilyen csodalény, aki mindig mély együttérzéssel hallgatja meg őket.

Segítünk kiigazodni az egyes csillagjegyek között:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség