„Nekem nincs méhem, ő pedig terhes, de itt vagyunk” – Jennifer Lawrence hatalmas pocakkal tüntetett Amy Schumerrel

Jennifer Lawrence első kisbabáját várja, barátnője, Amy Schumer méhét pedig a hónapban operálták ki. Azonban ennek ellenére is fontosnak tartják, hogy kiálljanak az abortuszhoz való jog mellett.

„Nekem nincs méhem, ő pedig terhes, de itt vagyunk” – Jennifer Lawrence hatalmas pocakkal tüntetett Amy Schumerrel

Jennifer Lawrence kifejezetten szereti szétválasztani a munkát és a magánéletet – utóbbira olyannyira figyel, hogy már javában kerekedett a pocakja, amikor egy lesifotó miatt kénytelenek voltak elárulni, hogy férjével, Cooke Maroneyval babát várnak. Legendásan jó barátnője, Amy Schumer viszont már nem ilyen visszafogott, neki köszönhetjük azt is, hogy friss fotót láthatunk kedvenc színésznőnkről kismamaként.

Amy és Jennifer Lawrence ugyanis épp New Yorkban róják az utcákat az abortuszhoz való jog tüntetésen. „A nők nem lehetnek szabadok mindaddig, amíg nem rendelkeznek a testük felett” – olvasható a táblán, amit Jennifer tart a kezében, míg Amy táblája azt hirdeti,  hogy az abortusz alapvető és fontos dolog, amihez minden nőnek joga van. „Nekem nincs méhem, ő pedig terhes, de itt vagyunk” – fogalmazott posztjában Amy, amire eddig félmilliónál is több like érkezett. A színésznő méhét egyébként endomteriózisa miatt távolították el a hónapban, miután az évekig tartó fájdalmas kezelések eredménytelennek bizonyultak.

 

View this post on Instagram

 

@amyschumer által megosztott bejegyzés

Fusd át a hétvége sztárhíreit:

Nátha, influenza vagy Covid? Így tudjuk kideríteni, hogy mi áll betegségünk háttérben! (X)

Beköszöntött az őszi időszak, ami felnőtteknél és gyerekeknél egyaránt a napokig, gyakran hetekig tartó náthát, köhögést és egyéb kísérőtüneteket eredményez, hiszen még az erős immunrendszerrel rendelkezőket is ledönti ilyenkor a nátha, valamilyen bakteriális légúti megbetegedés vagy vírus.

Még több

Egészség