2015.09.10.@ 09.09

Mutasd meg az esküvődet: szörfös szerelem

Mindig is arról álmodoztál, hogy vízparton mondod ki a boldogító igent? Akkor biztosan tetszeni fog olvasónk, Kriszti esküvői albuma!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mutasd meg az esküvődet: szörfös szerelem

Hogyan ismerkedtetek meg Anthonyval, és mikor kérte meg a kezed?

2014. július végén ismerkedtünk meg Tinderen, majd egy rövid chat után pár nap múlva személyesen is találkoztunk, és onnantól gyakorlatilag elválaszthatatlanok vagyunk, még úgy is, hogy az első egy hónapot különböző utazásaink miatt szinte külön töltöttük. A lánykérésre pedig novemberben került sor, egy zeneakadémiai koncert után, és természetesen igen volt a válasz.

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

Hol tartották az esküvőt és hányan voltatok?

Mivel én siófoki vagyok, úgy döntöttünk, hogy a Balaton partján szeretnénk összeházasodni. Először maximum 30-40 fős kis családi esküvőt terveztünk, de végül 110-en lettünk. Az egyházi szertartást a siófoki templomban, a polgári házasságkötést pedig a fantasztikus Tópart Hotelben tartottuk, Balatonvilágoson.

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

Mi adta az ihletet az esküvő dekorációjához és a fotók hangulatához?

Mivel a szörf nagyon fontos mindkettőnk életében, és nagy szerepe volt a megismerkedésünkben is, adta magát, hogy az esküvőnk is erre a témára épüljön. Annál is inkább, hogy Anthony Ausztráliából származik, és ezáltal egy kis óceáni hangulatot is tudtunk teremteni a Balaton partjára.

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

Hogyan kezdtetek neki a szervezésnek?

Mivel én a szakmámból adódóan is foglalkozom rendezvények szervezésével, Anthony egyik munkája pedig a zenélés, és DJ-ként is számos rendezvényen vesz részt, tudtuk, hogy mi magunk szeretnénk megtervezni az eseményt. Hamar kiderült, hogy közösek az elképzeléseink, így nem volt nehéz a munka, és ahogy haladtunk a szervezéssel, jobbnál jobb ötleteink lettek, és nagyon sok jó javaslatot is kaptunk a megbeszélések során.

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

Minden simán ment a tervezgetés közben, vagy voltak azért akadályok?

A legnagyobb akadályt az idő hiánya jelentette, és az, hogy hogyan valósítsuk meg a sok ötletet a rendelkezésre álló keretek között. De szerencsére nagyon sok segítséget kaptunk a családoktól, barátoktól, úgyhogy szinte minden tervünket valóra tudtuk váltani.

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

Mire szántátok a legtöbb időt a szervezés alatt?

Próbáltunk odafigyelni az összes kis részletre, hogy a vendégeink jól érezzék magukat, mert sokan nagy utat tettek meg, hogy velünk lehessenek ezen a napon. Nagyon színes vendégseregünk volt, Magyarország és a világ minden tájáról, így nagyon eltérő igényeknek kellett megfelelnünk, de a visszajelzések alapján sikerült, és mindenki nagyon jól szórakozott.

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

Mi volt az esküvő legemlékezetesebb pontja?

Egyértelműen az, amikor Anthony bejelentette, hogy írt nekem egy dalt, amit aztán ott, a helyszínen elő is adott. Fergeteges sikert aratott, a közönség vissza is tapsolta, és természetesen én iszonyúan meghatódtam. Ami pedig hatalmas öröm, hogy a dal, DJ Tony Vegas Footprints című szerzeménye azóta szerződést is kapott, és október 9-én jelenik meg, amit nagyon izgatottan várunk!

szörfös-esküvő-cosmopolitan

szörfös-esküvő-cosmopolitan

Mit tanácsolnál az idén házasodó menyasszonyoknak?

Elsősorban azt, hogy az esküvő szervezése egy boldog és izgalmas feladat, még ha néha soknak is tűnik. Mi az utolsó három hónapban minden napra beosztottunk egy-egy dolgot, és így jól haladtunk a munkával. A másik tanácsom az, hogy egy jó téma, ha tükrözi a pár személyiségét, nagyon sokat segít abban, hogy a számtalan lehetőség között választani lehessen. De a legfontosabb az, hogy ha szívvel szervezik az esküvőt, akkor az kihat az egész hangulatára, és mindenki jól fogja érezni magát.

Helyszín: Tópart Hotel
Ruha: Vera Wang, Hugo Boss
Fotós: Horváth Károly Roland,+36.30.6097687
Smink: Erdősi Dóri
Haj: Ugi Levente
Aprósütemény: Csemege Tár, Szekszárd
Torta: Marcipán Cukrászda
Fagyitorta: La Rosa Fagyizó
Dekoráció: Szentpéteriné Farkas Ildikó, +36.30.691.9208
DJ: Rodrigo Martinez de Hoz +3620.447.7865 és DJ Tony Vegas +36.30.8679810,
Szörfdeszka: Torter és Nagy Gábor
Hostess: Ursinyi Euridiké, +36.30.865.0004

Te is kimondtad már a boldogító igent, és szívesen megmutatnád a saját esküvődet a többi Cosmo-lánynak? Küldd el a képeket és rövid történetedet a cosmopolitan.hu@centralmediacsoport.hu e-mailcímre (tárgy: ‘Cosmo Esküvő’)!

Címkék: balaton esküvői esküvői helyszín esküvői ruha esküvőszervezés házasság ruha szörf

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő