2016.07.24.@ 08.07

Mutasd meg az esküvődet: Niki és Lee álomszép Nagy Napja

Mindig is úgy képzelted el, hogy gyönyörű környezetben, igazi hercegnőként mondod ki a boldogító igent? Akkor nézz bele olvasónk, Niki esküvői albumába és meríts inspirációt!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mutasd meg az esküvődet: Niki és Lee álomszép Nagy Napja

Hogyan ismerkedtetek meg a pároddal, hogyan zajlott a lánykérés? 

Angliába költöztem 2012 elején, és egy évig terveztem, hogy maradok. Egy kávézóban dolgoztam ez idő alatt. Az év vége felé elterveztem, hogy hazamegyek karácsonyra, aztán visszajövök még egy pár hónapra, de mikor a munkahelyemen szabadságot kértem, hogy otthon karácsonyozza, a válasz nem volt. Mivel már majdnem egy éve ott voltam, úgy döntöttem, felmondok és megveszem az egy útra szóló repülőjegyemet vissza Budapestre. Rá pár nappal, hogy megvásároltam a jegyem találkoztam Lee-vel. Illetve mindig is láttam, hisz rendszeres vásárló volt a kávézóban, de sose váltottunk egy szót sem. De azon a bizonyos napon bejött, s mikor távozott, otthagyta a nevét és a telefonszámát egy szalvétán és odaadta. Az is szerepelt, hogy „Szerintem elképesztő vagy”. Még aznap este írtam neki és megbeszéltünk másnapra egy randevút, ahol elmondtam neki, hogy három héten belül visszautazok Magyarországra, és ott is maradok, de ő nem hagyta ezt annyiban, és további randevúkra hívott. Ahogy eljött a 3 hét vége, én visszautaztam Budapestre de ő továbbra is hívott, írt, majd onnantól 5 hónapon keresztül minden második hétvégén vagy ő jött látogatóba vagy én mentem Londonba. Az 5 hónap alatt megszereztem a jogosítványt, majd visszaköltöztem és összebútoroztunk.

2-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

3-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

Hol tartották az esküvőt, hányan voltatok? 

A ceremónia Budapesten a Halászbástyánál volt, az azt követő vacsora pedig a Corinthia hotelben zajlott. Összesen 75-en voltunk a szertartáson, de nem mindenki tartott velünk a vacsorára.

4-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

5-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

Mi adta az ihletet az esküvő dekorációjához, a fotók hangulatához? 

Ez csak a személyiségünkből áradt, és abból, hogy nem szeretjük a túl színes dolgokat, így nem volt kérdés, hogy színben a pasztellt részesítjük előnyben. Szerettük volna, ha színekben minél klasszikusabb, visszafogottabb a dekoráció. A kreatívon pedig teljesen rábíztuk magunkra a filmes- Studinger András és drága felesége, Pánczél Orsolya csapatára, továbbá a fotográfus – Erdélyi Gábor – nagyszerű szakértelmére. Ezek a tehetséges művészek igazan tudták, mi áll hozzánk közel és hogy hozzák ki belőlünk és a helyszínekből a legtöbbet, szóval le a kalappal előttük!

7-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

9-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

10-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

Hogyan zajlott a szervezés? 

Nekünk nagyon könnyű dolgunk volt. A férjem találta Dóri weboldalát az interneten, napokig tartó keresgélés után. Dóri vezeti Budapest (és egész Magyarország, sőt!) legfantasztikusabb esküvő szervező cégét, a Budapest Weddinget. A világ minden pontjáról jönnek hozzá párok, hogy Magyarországon házasodjanak össze. Dóri a legjobb választás volt. Mindent megszervezett és kézben tartott az első pillanattól! Mikor először találkoztunk személyesen, annyit nevettünk, mint még soha. Minden simán ment, mind a szervezés közben, mind az esküvő lebonyolítása alatt. Mikor bementünk Dóri irodájába, megbeszéltük, milyen fajta esküvőt tervezünk, mekkora a várható létszám, és mi az elképzelésünk az egész eseményről. Ezek után ajánlott nekünk helyszíneket, amiket egyből el is mentünk megnézni és aznap le is foglaltuk. Innentől minden közös megegyezés alapján történt és persze mindenről Dóri gondoskodott.

11-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

12-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

13-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

Minden simán ment a tervezgetés közben, vagy voltak azért akadályok?

Persze mindig vannak akadalyok mindenhol. De az igazat megvallva ha voltak is- Dori megoldotta vagy nemis szolt rola csak elintezte. A legjobb dontes volt eskuvoszervezot berelni- es megjobb dontes volt Dorit valasztani. Az egyetlen nehezsegkent emlitenem talan a hivatalos papirok elintezese hiszen mi kulfoldon elunk, igy ha valmit el kellett szemelyesen inteznunk akkor ossze kellett mindent szervezni a munkahelyunkkel hiszen szabadsagot kellett kivenni.

14-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

15-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

Mire szántátok a legtöbb időt a szervezés alatt? 

Ami számunkra a legfontosabb volt, az a videós és fotós kiválasztása volt. Meg akartunk róla győződni, hogy a legjobbak örökítik majd meg ezt a különleges napot. Továbbá a virágok és vázák kiválogatása is bonyolultnak bizonyult, mert a férjemnek elég pontos elképzelése volt arról, mit szeretne.

1-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

8-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

Mi volt az esküvő legemlékezetesebb pontja? 

Számomra az, amikor végigsétáltam a sorok között, és Lee ott állt az oltár előtt. Annyira elérzékenyültem, hogy végigsírtam azt a 10 métert, nem tudtam elfojtani a könnyeimet. Amikor az összes ember, akit szeretsz és közel állnak hozzád, könnybe lábadt szemmel állnak ott csodálva téged és a szerelmedet, az leírhatatlan.

6-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

16-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

17-budapest-wedding-eskuvo-cosmopolitan

Mit tanácsolnál az idén házasodó menyasszonyoknak?

Először is mindenképp járasd be a cipőd, amibe a nagy napot töltöd!!! Másodszor vigyázz, milyen ruhát választasz,  mert meglehet, hogy nehéz lesz vagy kényelmetlen vagy szoros, és kibírhatatlan pár óra után. Tudom, a szépségért meg kell szenvedni, de életed legszebb napját élvezned kell! És végül, de nem utoljára: az oltárhoz menet ne hagyd, hogy a figyelmed elkalandozzon a vendégtömegre. Ne felejts el rápillantani a jövendőbelid arcara,  mert az ő tekintete, ahogy meglát, egy életre emlékezetes lesz!

Film: Studinger András

Fotó: Erdélyi Gábor 

Esküvőszervezés: Budapest Wedding

Virág: Viola Violetta

Helyszín: szertartás: Halászbástya Étterem, vacsora: Corinthia Hotel Budapest 

Torta: The Cake by Suzy

Te is kimondtad már a boldogító igent, és szívesen megmutatnád a saját esküvődet a többi Cosmo-lánynak? Küldd el a képeket és rövid történetedet a cosmopolitan.hu@centralmediacsoport.hu e-mailcímre (tárgy: ‘Cosmo Esküvő’)!

Címkék: álomesküvű budapest esküvő esküvői helyszín esküvőszervezés halászbástya

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő