2016.08.12.@ 16.08

Mutasd meg az esküvődet: Móni és Alex balatoni álomnapja 

Vízpart, a Balatonon megcsillanó nap fénye és maximális romantika: te is így képzeled el életed legszebb napját? Akkor meríts inspirációt olvasónk csodaszép esküvői albumából!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mutasd meg az esküvődet: Móni és Alex balatoni álomnapja 

Hogyan ismerkedtetek meg a pároddal, hogyan zajlott a lánykérés?

2012-ben ismerkedtünk meg a párommal, egy balatoni hétvége alkalmából. Egy közös ismerősünk volt, a testvére, aki remekül összeszervezte ezt a hétvégét nekünk. A kapcsolatunk nem tipikus love storyként indult, de annál igazibbá és őszintébbé forrta ki magát az évek alatt. Olyannyira, hogy tavaly megtörtént a lánykérés, természetesen a Balaton parti naplementében. Pont olyan volt minden, amire vágytam, a gyűrűválasztásnál persze a barátnőm segítségére szükség volt, de így lett tökéletes a végeredmény.

balatoni-eskuvo-cosmopolitan2

Hol tartották az esküvőt, hányan voltatok?

Első és legfontosabb „feladat” volt, hogy megtaláljuk a tökéletes helyszínt. Nem volt kérdés számunkra, hogy ennyi balatoni emlék után (és ugye a vezetéknevünk is Balatoni!), ott szeretnénk tartani az esküvőnket. Nagy szerencsénkre hamar rábukkantunk a Balatonvilágoson található Tópart Hotel és Étteremre, ami szerelem volt első látásra, így ez a kérdés nagyon hamar megoldódott.  Nagyon családias esküvőt szerettünk volna, így mindössze 60 emberrel osztottuk meg a boldogságunkat.

balatoni-eskuvo-cosmopolitan

Mi adta az ihletet az esküvő dekorációjához, a fotók hangulatához? Mire szántátok a legtöbb időt a szervezés alatt?

A legtöbb időt, a fotós kiválasztásával töltöttem, mivel rengeteg profi munkát láttam az interneten. Fotó szempontjából azt szerettem volna, hogy a képek „beszéljenek”, hogy visszaadják az érzelmeket, a hangulatot, hogy meg legyenek örökítve a pillanatok. Barátnőm ajánlásával sikerült megtalálnunk Szeidl Mariannt, aki megvalósította mindazt, amit elképzeltünk. Mariann segítségével, megismerkedtünk Rácz Péterrel (rpfilm), aki elkészítette a legszebb felvételeket a Nagy Napról.

balatoni-eskuvo-cosmopolitan10

balatoni-eskuvo-cosmopolitan11

balatoni-eskuvo-cosmopolitan9

A dekoráció terén is sok elképzelésem volt, a Pinterest nagyon hasznos applikáció, ha ötletet akarunk meríteni. Egy ismerős által találtam rá Rövid Zsuzsira, akinek nagyon sokat köszönhetek. A meghívóktól kezdve az ültetés rendig, mindent elkészített nekem. Az esküvő alapszíne a türkiz/tiffany kék volt, ami egy vízparti ceremóniához nagyon passzol. Elképzelésem az volt, hogy a modern elemeket vegyítsük vintage részletekkel, és ezt tökéletesen megvalósult. Mindez a számomra legkedveltebb pünkösdi rózsával megkoronázva.

balatoni-eskuvo-cosmopolitan12

balatoni-eskuvo-cosmopolitan3

Hogyan zajlott a szervezés? Minden simán ment a tervezgetés közben, vagy voltak azért akadályok?

A lánykérés után azonnal lázban égtem, hogy megszervezhessem a Nagy Napot. Határozott elképzeléseim voltak, és a párom hagyta (nem esett nehezére), hogy kiéljem a vágyaim. A helyszín lefoglalása után nagyon megnyugodtam és hátradőltem kicsit, hiszen tudtam, hogy van még 8-9 hónapom az esküvőig. Szerencsére mindennel gördülékenyen haladtunk, nem estek nehezemre a szervezéssel járó esetleges akadályok sem. Az esküvő előtt 2-3 hónappal már megvolt minden, már csak a legapróbb részletek hiányoztak. Az ültetésrend volt a legnehezebb számunkra, azt szerettük volna, ha mindenki kellemes asztaltársasággal töltse el a vacsorát.

balatoni-eskuvo-cosmopolitan4

balatoni-eskuvo-cosmopolitan5

balatoni-eskuvo-cosmopolitan6

Mi volt az esküvő legemlékezetesebb pontja?

Nem tudunk kiemelni legemlékezetesebb pontot, nekünk minden egyes pillanat örök emlék lesz. Az egész nap olyan volt, mint egy álom, és sajnos annyira hamar vége is lett. Nagyon sok segítséget kaptunk, remek családunk és barátaink vannak, ez a nap velük lett ennyire igazán tökéletes. A Tópart Hotelt pedig örökre a szívünkbe zártuk és vissza fogunk térni többször is, hogy felelevenítsük az emlékeket.

balatoni-eskuvo-cosmopolitan15

balatoni-eskuvo-cosmopolitan16

Mit tanácsolnál a még esküvő előtt álló menyasszonyoknak?

Az, hogy ennyi időm volt a szervezésre, nagyon megnyugtató volt, szóval ezt mindenképp kihangsúlyoznám az esküvő előtt álló menyasszonyoknak. Amit még fontosnak tartottunk, hogy minden ceremónia egy helyen legyen, ezzel a vendégeket és magunkat is megkíméltük, szerencsére a Tópart Hotel ebből a szempontból is professzionális. Illetve a legtöbb vendégünk vidékről/fővárosból érkezett, őket elszállásoltuk, így többen velünk maradtak hajnalig, másnap pedig együtt reggeliztünk és sétáltunk le a vízpartra. Ez annyi pluszt adott a vendégeinknek, hiszen olyan volt, mint egy mini nyaralás, és nekünk is nagyon jó volt, hogy láttuk, hogy mindenki nagyon elégedett és boldog.

balatoni-eskuvo-cosmopolitan7

balatoni-eskuvo-cosmopolitan8

A vízparti ceremóniát igazán meghitté és bensőségessé tette az, hogy csodás hangú barátnőm, Nyisztor Alinka énekelt nekünk.

balatoni-eskuvo-cosmopolitan13

balatoni-eskuvo-cosmopolitan14

Ha valakinek nincs ideje, vagy nem igazán szeretne a szervezéssel foglalkozni, mindenképp válasszon esküvőszervezőt, aki profin összerakja a nap koreográfiáját. A Nagy Napon pedig ne izguljatok, hanem éljetek meg minden egyes pillanatot, hiszen nagyon gyorsan elröppennek az órák. A fotók is azt fogják visszatükrözni, hogy ti hogyan érzitek magatokat. Tehát tessék ragyogni, menyasszonyok!

 

 

Fotó: Szeidl Mariann

Videó: Rácz Péter

Dekoráció: Rövid Zsuzsi

Zenekar: Hellokids

CM: Antal Katalin

Helyszín: Tópart Hotel és Étterem Balatonvilágos

Ruha: Organza Szalon

Cipő: Heels Baldowski esküvői és alkalmi cipő 

Smink: Nádasdi Sándor

Haj: Horn Alexandra

Torta, sütemények: Marcipán Cukrászda, Siófok 

Ének: Nyisztor Alinka

 

Te is kimondtad már a boldogító igent, és szívesen megmutatnád a saját esküvődet a többi Cosmo-lánynak? Küldd el a képeket és rövid történetedet a cosmopolitan.hu@centralmediacsoport.hu e-mailcímre (tárgy: ‘Cosmo Esküvő’)!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

El sem fogod hinni, mi meg nem történik egy esküvőszervező életében!