2016.11.12.@ 16.11

Mutasd meg az esküvődet: Nándi és Dóri bulis Nagy Napja

Felkerült a gyűrű az ujjadra, és azóta sorra bújod a menyasszonyi oldalakat és magazinokat? Pillants bele egy olvasónk esküvői albumába, és meríts ihletet!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mutasd meg az esküvődet: Nándi és Dóri bulis Nagy Napja

Hogyan ismerkedtetek meg a vőlegényeddel? 

Nándival a munkahelyem, a kecskeméti Malom Központban találkoztunk, ahol marketing menedzserként dolgozom. Nándi rendezvényt szeretett volna tartani az egyik szórakozó egységben és ehhez kellett az én jóváhagyásom is. Nem csak a jóképűségének köszönhetően, de természetesen engedélyeztük a bulit, ahol később az első csókunk is elcsattant.

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan34

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan20

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan13

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan14

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan12

Hogyan zajlott a lánykérés? 

Ez is a Malom Központban történt, a panoráma teraszon, ahol megismerkedtünk, ahol elcsattant az első csók, hiszen számunkra meghatározó volt ez a helyszín. Azt hittem, engem nem lehet átverni, DE mégis. A hosszas szervezésnek, baráti közreműködéseknek köszönhetően fogalmam sem volt arról, hogy mi fog történni azon a délutánon… A barátink munka ügy címen elcsaltak Szegedre, mire onnan visszaértünk, már minden számunkra fontos személy a teraszon volt, ahol könnyeimmel küszködtem, mikor felcsendült a közös számunk. Ekkor már sejtettem, hogy itt nem „sima” családi – baráti összejövetel lesz. Volt élő zene, barátok, család, sírás, meglepetések és hajnalig tartó ünneplés, ettől több egy boldog menyasszonynak nem kell.

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan4

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan3

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan28

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan27

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan26

Hol tartották az esküvőt? 

Mivel mindketten rendezvényszervezéssel foglalkozunk, ezért nem gondoltuk, hogy nehéz dolgunk lesz az esküvőnk megszervezésével. Az esküvő időpontját a lánykérést követő 2. évre tűztük ki, így bőven volt időnk. A helyszín kislánykori álmom volt, ami a férjemnek köszönhetően meg is valósult. Lajosmizsén, a Geréby Kúria Hotel és Lovasudvarban mondtuk ki a boldogító igent. Az a gyönyörű helyszín már kiskorom óta elkápráztatott, nem volt ez másképp az esküvőnk napján sem. Csodálatos emléket adott nekünk is, de több lány is jelezte a párjának, hogy ő is ez a fűzfa alatt szeretné kimondani majd az IGENT!

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan24

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan23

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan22

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan21

Mire szántátok a legtöbb időt a szervezés alatt? 

Mivel a párom dj is és sokat bulizunk, ezért a zene meghatározó mozgatórugója volt az esküvőnknek, a legnagyobb hangsúlyt a zenék válogatására fektettük. Meg is volt a hatás.

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan1

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan

Minden simán ment a tervezgetés közben, vagy voltak azért akadályok?

Ketten szerveztünk mindent, ezért gördülékenyen zajlott a dolog. Anyakönyvvezetőnk, Barta Zsoltné Zsuzsi rengeteg hasznos tanáccsal látott el minket, és a ceremóniamesterünk, Király Tamásnak is sokat köszönhetünk.  Az Attila Virágszalon csodálatosan egyedi csokrot készített nekem és a dekoráció sem mindennapi volt. Ötvözni szerettük volna az én nőiességemet, a férjem határozottságát, a lazaságunkat és az egyéniségünket, Attilának és Évinek köszönhetően ez sikerült is. A nagy napunkat barátnőm, Ildi kézműves egyedi alkotásai is színesítették, gondolok itt a parafadugós asztalszámokra, az egyedi gyűrűtartó „párnánkra”, ami egy bakelitlemez volt. A ceremónián pedig a szokásos „homok ceremónia” helyett mi kazettaszalagot tekertünk az összetartozásunk jelképeként. Minden összejött, amit szerettünk volna, ez természetesen nem csak nekünk, hanem kreatív barátinknak is köszönhető volt, akik ismernek minket, így megvalósították az elképzelésinket.

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan19

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan18

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan17

Mi volt számodra az esküvő legemlékezetesebb pontja? 

A férjemnek egy meglepetés tánccal készültünk a koszorúslányaimmal. Hosszas gyakorlások, délutáni próbák előzték meg a nagy napot, ahol sikerült elkápráztatni Nándit. Az egész ötlet onnan jött, hogy a lánykérés után én is szerettem volna őt meglepni valamivel… És mivel mindig „diszkókirálynőnek” hív, ezért adott volt a tánc. A barátnőim pedig partnerek voltak a megvalósításban.

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan33

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan32

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan31

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan30

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan29

Milyen tippet adnál a még esküvőre készülő menyasszonyoknak? 

Mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy éljen meg minden pillanatot, a szervezést, az előkészületeket, a boldogságot. Semmit se elvárások alapján csináljatok, hanem Magatok, a Ti elképzelésetek alapján, hiszen ez nem més nagy napja, hanem a Tiétek.

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan8

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan7

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan6

nandi-dori-eskuvo-cosmopolitan5

Fotó: Simon Péter

Helyszín: Geréby Kúria

Ruha:  Farkas Krisztina

Smink: Kovács Vivien

Fodrász: Hintenberger Máté

Dekoráció: Attila Virágszalon

DJ: Nagy Tibor, Dj Afus

Te is kimondtad már a boldogító igent, és szívesen megmutatnád a saját esküvődet a többi Cosmo-lánynak? Küldd el a képeket és rövid történetedet a cosmopolitan.hu@centralmediacsoport.hu e-mailcímre (tárgy: ‘Cosmo Esküvő’)!

Címkék: esküvő esküvői fotózás esküvői helyszín esküvőszervezés geréby kúria menyasszony vőlegény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

Szinte minden lány rémálma egy rosszul kiválasztott eljegyzési gyűrű. Három bátor exmenyasszony az amerikai Cosmónak elárulta, milyen érzés volt, mikor megpillantották életük legfontosabb ékszerét, és utálták.

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Ezen vitatkoznak a párok legtöbbet az esküvő után

Hiába a boldogító igen és a lángoló szerelem, a friss házaspárok is képesek összebalhézni mindennapos dolgokon, a legfrissebb kutatásokból pedig az is kiderül, hogy mik a leggyakoribb vitatémák!

10 téli esküvői fotó, amitől eláll a szavad

Bár az esküvő-szezon egyértelműen a tavaszi és nyári hónapokra esik, néhány bevállalós pár mégis inkább a havas tájra szavazott! A végeredmény pedig El-KÉ-PESZ-TŐ-EN romantikus lett!

Egy cuki Disney mese ihlette ezt az esküvői fotózást

Ha meglátod a képeket, tutira beugrik az egyik legnépszerűbb jelenet! Olvass tovább, hogy kiderítsd, melyik!

10 év után meglett a tenger mélyén elveszett gyűrű

Szerinted mekkora esély van arra, hogy egy búvárkodás közben eltűnt gyűrű valaha előkerül? És arra, hogy éppen egy ismerősöd találja meg? Nos, úgy tűnik, vannak még csodák!

Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.

Ennél veszélyesebb esküvőt még nem láttál

És valószínűleg szebbet sem, hiszen ez a pár megtett mindent, hogy jó ideig ők legyenek a csúcstartók a csodás esküvői képek ranglistáján.

9 kérdés, amelyeket vendégek tettek fel az esküvőkön 

Nem elég, hogy élete legfontosabb napjára készül az ifjú pár, sokszor még a vendégek fárasztó kérdéseivel is meg kell küzdeniük! Ilyen sztorikat még tuti nem hallottál!

Ezeken a Jégvarázs eljegyzési fotókon ámul a net

Az tuti, hogy ez a lány igazi jéghercegnőnek érezhette magát, ugyanis szerelme egy hóval borított erdőben tette fel neki a nagy kérdést.

Csak az esküvő után költöztek össze, ez történt

Gondolnád, hogy vannak párok, akiknek fogalmuk sincsen, milyen minden nap egymás mellett ébredni? Egy lány most elmeséli neked őszinte tapasztalatait!