2017.05.08.@ 13.05

A Mount Everesten házasodott össze ez a pár

Mindenki szeretné, ha a nagy napja tényleg különleges és egyedi legyen. Két kaliforniai fiatal most mégis mindenkit lekörözött, az biztos, hogy nincsen még egy olyan extrém esküvő, mint az övék!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Mount Everesten házasodott össze ez a pár

Emlékszel még arra a házaspárra, akik a gyönyörű esküvői fotók miatt, több ezer méter magasra felmásztak? Ashley Schmieder és James Sissom még ennél is tovább ment, ugyanis ők a világ legmagasabb hegyét szemelték az esküvőjük színhelyének! A fiatal pár három hetet töltött azzal, hogy megmássza a Mount Everestet és 5000 méter magasban mondja ki a boldogító igent! A különleges eseményt a pár egy éven keresztül szervezte. „Hosszú gondolkozás után arra jutottunk, hogy egy teljesen átlagos esküvő nem nekünk való. Valami extrémet szerettünk volna! Bár sajnáltuk, hogy nem tudjuk megosztani a szeretteinkkel ezt a különleges napot, mindketten imádtuk az ötletet, hogy úgymond „meglógjunk” és egy titkos vakáción kössük össze az életünket!” – mesélte Ashley.

mount-everesten-hazasodott-ossze-egy-par-cosmopolitan-2

A páros nem először vállalkozott ekkora útra. Már 4000 méter magasban is jártak, de persze az Everest így is hatalmas kihívás volt mindkettejük számára, fizikailag és mentálisan is. Természetesen, a hideg ellenére Ashley nem mondott le a menyasszonyi ruháról és egy csipke mintás szettet választott, szerelme pedig egy elegáns öltönyben vett részt a szertartáson. Charleton Churcill, a pár szerencséjére elvállalta a fotózást. „Szerettem volna bemutatni egy igazi átlagos pár esküvőjét, csak más helyszínen. Ugyanúgy jelen volt a boldogság, a fájdalom, fáradság és a küszködés, de persze az igazi szerelem és romantika is. Hatalmas kontraszt van a képeken. A hatalmas hegy, rajta egy törékeny szerelmespárral. Csodálatos!” – mesélte a fotós a Dailymailnek.

mount-everesten-hazasodott-ossze-egy-par-cosmopolitan-3

mount-everesten-hazasodott-ossze-egy-par-cosmopolitan-5

mount-everesten-hazasodott-ossze-egy-par-cosmopolitan-1

A képeket elnézve ezt az esküvőt biztos nem lesz egyszerű felülmúlni!

Címkék: esküvő esküvő fotók esküvő tervezés legmerészebb esküvő mount everest tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

13 tipp, hogy tökéletes legyen az esküvőd

13 tipp, hogy tökéletes legyen az esküvőd

Te is sokszor végigpörgetted már fejben, milyen lesz életed legszebb napja? Mutatjuk, hogyan lehet a valóságban is olyan, mint ahogyan megálmodtad!