A Mount Everesten házasodott össze ez a pár

Mindenki szeretné, ha a nagy napja tényleg különleges és egyedi legyen. Két kaliforniai fiatal most mégis mindenkit lekörözött, az biztos, hogy nincsen még egy olyan extrém esküvő, mint az övék!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Mount Everesten házasodott össze ez a pár

Emlékszel még arra a házaspárra, akik a gyönyörű esküvői fotók miatt, több ezer méter magasra felmásztak? Ashley Schmieder és James Sissom még ennél is tovább ment, ugyanis ők a világ legmagasabb hegyét szemelték az esküvőjük színhelyének! A fiatal pár három hetet töltött azzal, hogy megmássza a Mount Everestet és 5000 méter magasban mondja ki a boldogító igent! A különleges eseményt a pár egy éven keresztül szervezte. „Hosszú gondolkozás után arra jutottunk, hogy egy teljesen átlagos esküvő nem nekünk való. Valami extrémet szerettünk volna! Bár sajnáltuk, hogy nem tudjuk megosztani a szeretteinkkel ezt a különleges napot, mindketten imádtuk az ötletet, hogy úgymond „meglógjunk” és egy titkos vakáción kössük össze az életünket!” – mesélte Ashley.

mount-everesten-hazasodott-ossze-egy-par-cosmopolitan-2

A páros nem először vállalkozott ekkora útra. Már 4000 méter magasban is jártak, de persze az Everest így is hatalmas kihívás volt mindkettejük számára, fizikailag és mentálisan is. Természetesen, a hideg ellenére Ashley nem mondott le a menyasszonyi ruháról és egy csipke mintás szettet választott, szerelme pedig egy elegáns öltönyben vett részt a szertartáson. Charleton Churcill, a pár szerencséjére elvállalta a fotózást. „Szerettem volna bemutatni egy igazi átlagos pár esküvőjét, csak más helyszínen. Ugyanúgy jelen volt a boldogság, a fájdalom, fáradság és a küszködés, de persze az igazi szerelem és romantika is. Hatalmas kontraszt van a képeken. A hatalmas hegy, rajta egy törékeny szerelmespárral. Csodálatos!” – mesélte a fotós a Dailymailnek.

mount-everesten-hazasodott-ossze-egy-par-cosmopolitan-3

mount-everesten-hazasodott-ossze-egy-par-cosmopolitan-5

mount-everesten-hazasodott-ossze-egy-par-cosmopolitan-1

A képeket elnézve ezt az esküvőt biztos nem lesz egyszerű felülmúlni!

Címkék: esküvő esküvő fotók esküvő tervezés legmerészebb esküvő mount everest tippek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő