Kopaszon ment férjhez, mégis gyönyörű menyasszony volt

A 27 éves amerikai nőnek egy autoimmun-betegség miatt kihullott az összes haja, de mostanra annyira megbarátkozott kopaszságával, hogy élete legfontosabb napján sem akart parókát viselni. És anélkül is fantasztikusan festett az esküvői fotóin!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kylie Bambergerrel 12 évesen megtörtént minden nő egyik rémálma: elkezdett kopaszodni. Az orvosok egy alopecia universalis nevű betegséget állapítottak meg nála, ami miatt nemsokára a testén lévő összes haj és szőr (igen, még a szempillája és szemöldöke is) kihullott. Az amerikai lány ezek után évekig parókát hordott de végül 22 évesen úgy döntött, többé nem sorscsapásként fogja fel a kopaszságát! „Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok egészséges, ettől nem leszek ronda. Rájöttem, hogy a betegségem nem legyengített, hanem épp ellenkezőleg, csak erősebb lettem tőle” – nyilatkozta Kylie a Health magazinnak.

Hello, weekend 😍 📸 Curt Dennis

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

A modellként is dolgozó nő nemrég férjhez ment, és esküvőjén is büszkén vállalta kopasz fejét. A paróka ötletét eleve elutasította, hiszen vőlegénye is így szereti. Helyette egy gyöngyös fejpántot választott, ami még jobban kiemelte ragyogó arcát.

Couldn't have asked for a better backbone than these beautiful girls right here. It was a perfect day.

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

When your wedding photos are interrupted by the cutest intruder ever. #baldbride

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

SO happy to have met @cheektocheekartistry – she was absolutely AMAZING! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼 ・・・ Bald is B E A U T I F U L. ✨👑 Our #ThrowbackThursday is dedicated to this gorgeous #bride. She is an advocate for self love, self acceptance, and promotes confidence and feminity. 💕 Truly a humble being with a inspiring perspective of the world. She doesn't let #alopecia define her or limit her. 🙌🏽 What a amazing day this was! Photography by: @nikolekline • • • • • #cheektocheekartistry #makeup #pursuepretty #thatsdarling #weddinginspiration #promua #loveyourself #venturacounty #style #professionalmakeup #airbrushmakeup #pursuepretty #weddingphotography #bridalmakeup #alopeciaawareness #socalbrideblog #beauty #baldisbeautiful #bridetobe #weddingmakeup #mua #beautyduty #bridalinspiration #bridal #southerncaliforniawedding

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

#tbt to the best day 🖤

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

Good shoes take you good places ❤️️

A post shared by Kylie Bamberger (@kyliebamberger) on

Ugye szerinted is csodásan festett Kylie menyasszonyként?

Címkék: alopecia esküvő fejdísz fejpánt hajhullás kopasz kopaszodás kopaszság menyasszony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő