2017.05.15.@ 13.05

Egy évig hordta eljegyzési gyűrűjét, de nem is tudott róla

A férfiak meglepően kreatívak tudnak lenni, ha lánykérésről van szó. Egy ausztrál pasi azonban még újabb szintre emelte az elképesztő eljegyzések fogalmát: rávette barátnőjét, hogy 18 hónapig viselje a gyűrűt, anélkül, hogy a lány tudott volna róla.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy évig hordta eljegyzési gyűrűjét, de nem is tudott róla

Emlékszel még a srácra, aki egy bonyolult jógapóz közben kérte meg a barátnője kezét? És arra a pasira, aki egy kézkrémes dobozba rejtette a gyűrűt? Nos, az ausztrál Terrynek még őket is sikerült felülmúlnia, és egy igazán emlékezetes lánykérést hozott össze barátnője, Anna számára. Terry az egy éves évfordulójukra egy nyakláncot készített barátnőjének, amit saját kezűleg faragott ki tasmán fenyőből, abban rejtette el a gyémántot, amit a mit sem sejtő Anna boldogan viselt.

1-evig-hordta-eljegyzesi-gyurujet-cosmopolitan-3

A harmincas éveik elején járó pár utána még másfél évet töltöttek együtt, mielőtt Terry úgy döntött, felteszi a nagy kérdést. Ehhez persze kellett a megfelelő környezet is, ami végül a skóciai Smoo barlang lett, aminek egyik jelentése egyébként „búvóhely.” Tökéletesebb helyszínt tehát nem is találhattak volna! A lánykérésről Terry a Dailymailnek mesélt.

1-evig-hordta-eljegyzesi-gyurujet-cosmopolitan-2

„Amióta csak ismerjük egymást, mindig azokról a helyekről beszélgettünk, ahova el akarunk jutni, és ez a barlang is pont ilyen volt. Szóval Skóciába utaztunk, de mielőtt a barlanghoz értünk volna, elkértem a nyakláncot azzal a szöveggel, hogy képeket akarok csinálni róla, és gyorsan feltörtem egy késsel. Akartunk csinálni egy közös képet is, így beállítottam az időzítőt, visszarohantam, majd elővettem a zsebemből a nyakláncot, térdre ereszkedtem és megmutattam mit is rejtett egészen idáig. Mindig is imádtam az olyan ajándékokat, amikről az ember nem sejti az igazi értékét.”

A meglepődött Anna persze azonnal igent mondott, de azért egy kicsit rápirított a vőlegényére: „El is hagyhattam volna, te barom!” A történet viszont majdnem máshogy végződött, mivel Terry nem számolt a reptéri ellenőrzéssel. Szerencséjére Anna nem csipogott be a kapunál, így nem lett reptéri lánykérés a dologból.

Címkék: barlang eljegyzés eljegyzési gyűrű esküvő házasság lánykérés párkapcsolat skócia szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő