Erről a magyar „Szigetes” esküvőről beszél most mindenki 

A Sziget fesztiválon sok furcsaságot lehet látni, de hogy valaki Dalaarna menyasszonyi ruhában és esküvői öltönyben sétáljon a porban?! Egy fiatal pár, Anna és Dani bevállalták ezt a kalandot is – és most a Cosmónak meséltek róla!

Erről a magyar „Szigetes” esküvőről beszél most mindenki 

A Sziget csütörtöki napján nemcsak Wiz Khalifa, Ashton Kutcher és Mila Kunis keltettek feltűnést, hanem egy magyar pár is, akik a fesztiválon tartották esküvőjük kreatív fotózását. Persze minden szem rájuk szegeződött, miközben csodaszép ruhájukban sétálgattak a Hajógyári-szigeten. Sokan gondolták, hogy Anna és Dani a Sziget házasságkötő sátrában mondták ki a boldogító igent, de nem, egy hónappal ezelőtt hivatalosan is férj és feleség lettek. A nagy napjuk sem volt éppen hétköznapi, semmiképp nem szerettek volna szokványos ceremóniát, és mivel a menyasszonynak nagy tapasztalata van esküvőkkel kapcsolatban (mivel egy balatoni esküvői helyszínen dolgozik), a szolgáltatókat is így választották ki. Köztük Jaksa Tímea fotóst és asszisztensét, Dalnoki Marcit, akik már a meghívók elkészítésénél is vevők voltak a bohém ötletekre. „Mínusz 15 fokban fotóztunk akkor az esküvő helyszínén, de mindenképp nyári hangulatot szerettünk volna a meghívókon is, ezért a hidegben lenge ruhákban pózoltunk” – mesélte Dani.

anna-dani-sziget-eskuvo-cosmopolitan6

anna-dani-sziget-eskuvo-cosmopolitan5

És hogy honnan jött a Szigetes kreatív fotózás ötlete? „Sokat ötleteltünk rajta, még az is felmerült, hogy szörfös vagy wakeboardos képek lesznek, de ezt azért nehéz lett volna megvalósítani. Aztán az esküvőn Anna idősebbik bátyja bedobta, hogy legyen a Szigeten, mert az szuperül passzolna hozzánk. Jaksa Timi is rögtön beleszeretett az ötletbe” – folytatta az újdonsült férj.

anna-dani-sziget-eskuvo-cosmopolitan3

A megvalósításban segített nekik egyébként a Rockstar Photographers vezetője, Kálló Péter (aki a cikkben szereplő képeket készítette) és felesége is, akik éppen Annáék hoteljében tartották tavaly az esküvőjüket. „Eleinte kicsit féltem az egésztől, de végül nagyon jó élmény volt. Mindenki fotózkodott velünk, gratulált, hihetetlen hangulata volt az egésznek! Az egyetlen rossz, hogy iszonyatosan meleg volt, főleg esküvői ruhában!” – mondta Anna, és hozzátette, hogy persze estére is maradtak bulizni, csak átöltöztek.

anna-dani-sziget-eskuvo-cosmopolitan4

anna-dani-sziget-eskuvo-cosmopolitan2

Gratulálunk nekik, és hamarosan részletesen is beszámolunk Anna és Dani különleges esküvőjéről a Cosmo.hu-n!

 

Még több

Esküvő