Ez volt az év legfényűzőbb esküvője!

Úgy tűnik, a 2 milliárdos eljegyzési gyűrű csak a kezdet volt a dúsgazdag szerelmes párnak, akik a napokban káprázatos luxusesküvőt tartottak.

Ez volt az év legfényűzőbb esküvője!

Olvashattál már 500 milliós esküvőről, de 1,7 milliárdos és 2,7 milliárdos luxuslagziról is, most pedig a fényűző ceremóniák listája egy újabbal bővült! Az orosz Aleksey Shapovalov már akkor sokkolta az internetet, amikor gyönyörű modell barátnőjét, a 27 éves Ksenia Tsaritsinát egy 70 karátos, két milliárd dolláros gyűrűvel jegyezte el. A fényűző lánykérésből pedig már sejteni lehetett, hogy az esküvőjükön sem lesz hiány a pompából!  

70k

Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) által megosztott bejegyzés,

Az ifjú pár – akiknek egyébként már van két gyerekük – egy moszkvai luxusszálodában mondták ki a boldogító igent, amit több ezer hófehér virággal díszítettek. De ez még semmi, a násznépet rockzenészek és akrobaták szórakoztatták a lagzin, az est fénypontja pedig egy káprázatos, nyolc emeletes torta volt.

Wowedding ☄️❤️

Marina (@_mrsworld_) által megosztott bejegyzés,

❤️

Ksenia Tsaritsina (@ksenia_tsaritsina) által megosztott bejegyzés,

És persze nem mehetünk el szó nélkül Tsaritsina meseszép ruhái mellett sem. A ceremónián egy vállvillantós, habos-babos ruhakölteményt visel, a lagziban pedig egy szexi, csipkés kreációt választott. Mindkettő varázslatosan állt rajta!

A menyasszony később így emlékezett vissza esküvőjére az egyik Insta-posztjában: „Hihetetlen volt! Köszönöm a szerető családunknak és a barátainknak, hogy osztóztak velünk ezen a csodálatos napon.” Sok boldogságot kívánunk nekik!

Még több

Esküvő