2017.08.17.@ 12.08

Egy répán találta meg elveszett eljegyzési gyűrűjét

El tudod képzelni, hogy elveszítesz egy gyűrűt a földön, amit akkor nem találsz meg, de pár év múlva rábukkansz? Valljuk be, már ez is elképesztően hangzik, de az hogy egy sárgarépán legyen az még inkább! Pedig egy nővel pontosan ez történt!

Liptai Lilla
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Egy répán találta meg elveszett eljegyzési gyűrűjét

Mary Grams még 13 évvel ezelőtt kerti munka közben veszítette el gyűrűjét, amit hiába kereset órákon át, egyszerűen nem talált meg. Annyira szégyellte magát, hogy el sem merte mondani a férjének és titokban vett magának egy nagyon hasonlót. A szerelme azóta sajnos már meghalt és valószínűleg már a nő is túltette magát azon, hogy eltűnt az ékszere, valószínűleg ezért is érte óriási sokként, mikor pár napja a fia felesége besétált az elveszett jegygyűrűjével. Azonban nem ez volt a legnagyobb meglepetés!

A kis karikát a lány, egy répán találta meg! A tavasszal elültetett zöldség, ugyanis belenőtt az elhagyott gyémántgyűrűbe.Teljesen köré nőtt. Elég furcsa volt ezt látni” – mesélte a nő. Az elképesztő az az egészben, hogy a Maryre még mindig jó az ékszer annak ellenére, hogy majdnem 60 éve kapta a férjétől. „Viselni fogom életem végéig” – mondta a nő. Egyébként tavaly is történt egy nagyon hasonló esett, azonban akkor, pár hónapra rá előkerült az elveszett kincs. Elképesztő sztori, ugye?

Címkék: eljegyzési gyűrű esküvő férj gyűrű házasság jegygyűrű karikagyűrű kertészkedés répa szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

Szinte minden lány rémálma egy rosszul kiválasztott eljegyzési gyűrű. Három bátor exmenyasszony az amerikai Cosmónak elárulta, milyen érzés volt, mikor megpillantották életük legfontosabb ékszerét, és utálták.

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Ezen vitatkoznak a párok legtöbbet az esküvő után

Hiába a boldogító igen és a lángoló szerelem, a friss házaspárok is képesek összebalhézni mindennapos dolgokon, a legfrissebb kutatásokból pedig az is kiderül, hogy mik a leggyakoribb vitatémák!

10 téli esküvői fotó, amitől eláll a szavad

Bár az esküvő-szezon egyértelműen a tavaszi és nyári hónapokra esik, néhány bevállalós pár mégis inkább a havas tájra szavazott! A végeredmény pedig El-KÉ-PESZ-TŐ-EN romantikus lett!

Egy cuki Disney mese ihlette ezt az esküvői fotózást

Ha meglátod a képeket, tutira beugrik az egyik legnépszerűbb jelenet! Olvass tovább, hogy kiderítsd, melyik!

10 év után meglett a tenger mélyén elveszett gyűrű

Szerinted mekkora esély van arra, hogy egy búvárkodás közben eltűnt gyűrű valaha előkerül? És arra, hogy éppen egy ismerősöd találja meg? Nos, úgy tűnik, vannak még csodák!

Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.