Egy répán találta meg elveszett eljegyzési gyűrűjét

El tudod képzelni, hogy elveszítesz egy gyűrűt a földön, amit akkor nem találsz meg, de pár év múlva rábukkansz? Valljuk be, már ez is elképesztően hangzik, de az hogy egy sárgarépán legyen az még inkább! Pedig egy nővel pontosan ez történt!

Egy répán találta meg elveszett eljegyzési gyűrűjét

Mary Grams még 13 évvel ezelőtt kerti munka közben veszítette el gyűrűjét, amit hiába kereset órákon át, egyszerűen nem talált meg. Annyira szégyellte magát, hogy el sem merte mondani a férjének és titokban vett magának egy nagyon hasonlót. A szerelme azóta sajnos már meghalt és valószínűleg már a nő is túltette magát azon, hogy eltűnt az ékszere, valószínűleg ezért is érte óriási sokként, mikor pár napja a fia felesége besétált az elveszett jegygyűrűjével. Azonban nem ez volt a legnagyobb meglepetés!

A kis karikát a lány, egy répán találta meg! A tavasszal elültetett zöldség, ugyanis belenőtt az elhagyott gyémántgyűrűbe.Teljesen köré nőtt. Elég furcsa volt ezt látni” – mesélte a nő. Az elképesztő az az egészben, hogy a Maryre még mindig jó az ékszer annak ellenére, hogy majdnem 60 éve kapta a férjétől. „Viselni fogom életem végéig” – mondta a nő. Egyébként tavaly is történt egy nagyon hasonló esett, azonban akkor, pár hónapra rá előkerült az elveszett kincs. Elképesztő sztori, ugye?

Még több

Esküvő