Friss házasok meséltek nászéjszakájukról

Ugye te is azt gondolod, a nászéjszakád lesz életed legszexibb élménye? Háát, nem akarunk kiábrándítani, de az amerikai Cosmónak elárulta néhány idén házasodott pár, hogy a valóság cseppet sem úgy alakult, mint ahogy elképzelték!

Friss házasok meséltek nászéjszakájukról

„Amint beértünk a hotel szobába, a férjem ruhástul bedőlt az ágyba és elaludt. Méghozzá anyukám mellé, mert úgy alakult, hogy osztozunk kellett a szobán. Szóval az éjszaka hátralevő részét a telefonom nyomkodásával töltöttem, hogy szórakoztassam magamat, mert nem bírtam aludni a horkolásuktól. Mindezek ellenére összességében leírhatatlanul boldog voltam.”Brittany S.

„Épp hogy becuccoltunk az apartmanba, felfedeztük, hogy társaságunk van. Egy egér bujkált előlünk, aki folyton ott rendetlenkedett a szobánkban. Valahányszor csak meghallotta éjjel a férjem a kapirgálást, azonnal kipattant az ágyból és dühösen keresgetni kezdte.”Kimberly B.

„Az egész éjjelt azzal töltöttük a feleségemmel, hogy Pokemon Go-t játszottunk. Rengeteget nevettük és órákon keresztül csak beszélgettünk. Számtalanszor elismételtük, mennyire szeretjük egymást, majd összebújva elaludtunk. Másnap aztán persze a hancúrozást is bepótoltuk.”Fernando J.

„A férjem helyett a 4,5 hónapos nyűgös kisbabánk mellett töltöttem az éjszakát. Mialatt pedig szoptattam, életem szerelme a hotel kanapéján szundikált.”Lisa N.

„A lagzi után leléptünk egy leszbikus karaoke bárba, ahol reggelig énekelgettünk. Aztán bedobtunk egy kávét a hotelben, válaszoltunk az összes jókívánságra a Facebook-oldalunkon és utána nekiláttunk a dolgoknak az ágyban.” – Darek Y. 

„Teljesen széttáncoltuk magunkat, majd hajnali háromkor kidőltünk a hotelszobában. De nem tudtunk aludni, mert annyira éhesek voltunk, szóval kiettük a minibárt és ölelkezve elaludtunk. Reggel, amint új erőre kaptunk, óriási lepedőakrobatikázásba kezdtünk.”Katrin B.

„Mindkettőnknek kiment a fejéből, hogy beszerezzünk néhány óvszert a lagzi utánra, szóval amikor reggel szembesültünk a problémával, elugrottunk a legközelebbi drogériába. Én viszont még mindig a menyasszonyi ruhámat viseltem…”Joelle D.

Még több

Esküvő