2017.08.20.@ 08.08

Friss házasok meséltek nászéjszakájukról

Ugye te is azt gondolod, a nászéjszakád lesz életed legszexibb élménye? Háát, nem akarunk kiábrándítani, de az amerikai Cosmónak elárulta néhány idén házasodott pár, hogy a valóság cseppet sem úgy alakult, mint ahogy elképzelték!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Friss házasok meséltek nászéjszakájukról

„Amint beértünk a hotel szobába, a férjem ruhástul bedőlt az ágyba és elaludt. Méghozzá anyukám mellé, mert úgy alakult, hogy osztozunk kellett a szobán. Szóval az éjszaka hátralevő részét a telefonom nyomkodásával töltöttem, hogy szórakoztassam magamat, mert nem bírtam aludni a horkolásuktól. Mindezek ellenére összességében leírhatatlanul boldog voltam.”Brittany S.

„Épp hogy becuccoltunk az apartmanba, felfedeztük, hogy társaságunk van. Egy egér bujkált előlünk, aki folyton ott rendetlenkedett a szobánkban. Valahányszor csak meghallotta éjjel a férjem a kapirgálást, azonnal kipattant az ágyból és dühösen keresgetni kezdte.”Kimberly B.

„Az egész éjjelt azzal töltöttük a feleségemmel, hogy Pokemon Go-t játszottunk. Rengeteget nevettük és órákon keresztül csak beszélgettünk. Számtalanszor elismételtük, mennyire szeretjük egymást, majd összebújva elaludtunk. Másnap aztán persze a hancúrozást is bepótoltuk.”Fernando J.

„A férjem helyett a 4,5 hónapos nyűgös kisbabánk mellett töltöttem az éjszakát. Mialatt pedig szoptattam, életem szerelme a hotel kanapéján szundikált.”Lisa N.

„A lagzi után leléptünk egy leszbikus karaoke bárba, ahol reggelig énekelgettünk. Aztán bedobtunk egy kávét a hotelben, válaszoltunk az összes jókívánságra a Facebook-oldalunkon és utána nekiláttunk a dolgoknak az ágyban.” – Darek Y. 

„Teljesen széttáncoltuk magunkat, majd hajnali háromkor kidőltünk a hotelszobában. De nem tudtunk aludni, mert annyira éhesek voltunk, szóval kiettük a minibárt és ölelkezve elaludtunk. Reggel, amint új erőre kaptunk, óriási lepedőakrobatikázásba kezdtünk.”Katrin B.

„Mindkettőnknek kiment a fejéből, hogy beszerezzünk néhány óvszert a lagzi utánra, szóval amikor reggel szembesültünk a problémával, elugrottunk a legközelebbi drogériába. Én viszont még mindig a menyasszonyi ruhámat viseltem…”Joelle D.

Címkék: esküvő esküvő után esküvőszervezés hotel nászéjszaka nincs szex szex szextipp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

13 tipp, hogy tökéletes legyen az esküvőd

13 tipp, hogy tökéletes legyen az esküvőd

Te is sokszor végigpörgetted már fejben, milyen lesz életed legszebb napja? Mutatjuk, hogyan lehet a valóságban is olyan, mint ahogyan megálmodtad!