2017.08.21.@ 13.08

Lefújta az esküvőt, majd beperelte a menyasszonyát

Ezzel a csajszival megtörtént minden nő rémálma: vőlegénye lefújta az esküvőt 10 nappala a nagy nap előtt. De ez még semmi, utána be is perelte, mert nem akarta visszaadni az eljegyzési gyűrűjét!

Sarkadi Nikolett
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lefújta az esküvőt, majd beperelte a menyasszonyát

Miután Edwin Shien Bing Toh szakított menyasszonyával, Winnie Chu Ling Su-val az esküvőjük előtt, arra kérte, hogy adja vissza a 15 ezer dolláros, vagyis nagyjából 4 millió forintos eljegyzési gyűrűjét, amit a lánykérésnél az ujjára húzott, valamint a drága ajándékokat, amiket neki vett – például egy gyémánt nyakláncot és egy Louis Vuitton táskát -, és emellett még 1000 dollár, vagyis közel 260 ezer forint készpénzt. Mikor az ex-menyasszony ellenkezett, Edwin beperelte. És nem, ez sajnos nem vicc.

A pár még 2015-ben találkozott, majd megismerkedésük után nem sokkal nyitottak is egy közös bankszámlát, a pénzt pedig később az eljegyzési gyűrűre, és két esküvői zenekar lefoglalására költötték. Tíz nappal a nagy nap előtt azonban Edwin lefújta az esküvőt, majd arra kérte Winnie-t, hogy adja vissza neki a legdrágább ajándékait és némi készpénzt. A menyasszony vissza is küldött pár holmit, például az esküvői ruháját, de az eljegyzési gyűrűjét nem szerette volna visszaadni, ezért a vőlegény a bírósághoz fordult. A tárgyaláson végül abban állapodtak meg, hogy a két esküvői zenekar árát és az 1000 dollár készpénzt visszaadja Edwinnek a menyasszony, de a gyűrűt, és a többi ajándékot nem. Bele sem merünk gondolni abba, mi lett volna akkor, ha már házasok…

Címkék: eljegyzés esküvő gyűrű per szakítás tárgyalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

El tudod képzelni, hogy valaki pár perccel az igen után válni akar? Képzeld, egy srác, az apósa miatt döntött így!

Így készíts tökéletes fotót az eljegyzési gyűrűdről

Életed szerelme feltette a nagy kérdést, te IGEN-t mondtál, és alig várod, hogy az ismerőseiddel is megoszd az örömhírt? Mutatjuk, hogyan csináld!