Lefújta az esküvőt, majd beperelte a menyasszonyát

Ezzel a csajszival megtörtént minden nő rémálma: vőlegénye lefújta az esküvőt 10 nappala a nagy nap előtt. De ez még semmi, utána be is perelte, mert nem akarta visszaadni az eljegyzési gyűrűjét!

Lefújta az esküvőt, majd beperelte a menyasszonyát

Miután Edwin Shien Bing Toh szakított menyasszonyával, Winnie Chu Ling Su-val az esküvőjük előtt, arra kérte, hogy adja vissza a 15 ezer dolláros, vagyis nagyjából 4 millió forintos eljegyzési gyűrűjét, amit a lánykérésnél az ujjára húzott, valamint a drága ajándékokat, amiket neki vett – például egy gyémánt nyakláncot és egy Louis Vuitton táskát -, és emellett még 1000 dollár, vagyis közel 260 ezer forint készpénzt. Mikor az ex-menyasszony ellenkezett, Edwin beperelte. És nem, ez sajnos nem vicc.

A pár még 2015-ben találkozott, majd megismerkedésük után nem sokkal nyitottak is egy közös bankszámlát, a pénzt pedig később az eljegyzési gyűrűre, és két esküvői zenekar lefoglalására költötték. Tíz nappal a nagy nap előtt azonban Edwin lefújta az esküvőt, majd arra kérte Winnie-t, hogy adja vissza neki a legdrágább ajándékait és némi készpénzt. A menyasszony vissza is küldött pár holmit, például az esküvői ruháját, de az eljegyzési gyűrűjét nem szerette volna visszaadni, ezért a vőlegény a bírósághoz fordult. A tárgyaláson végül abban állapodtak meg, hogy a két esküvői zenekar árát és az 1000 dollár készpénzt visszaadja Edwinnek a menyasszony, de a gyűrűt, és a többi ajándékot nem. Bele sem merünk gondolni abba, mi lett volna akkor, ha már házasok…

Még több

Esküvő