2017.08.21.@ 13.08

Lefújta az esküvőt, majd beperelte a menyasszonyát

Ezzel a csajszival megtörtént minden nő rémálma: vőlegénye lefújta az esküvőt 10 nappala a nagy nap előtt. De ez még semmi, utána be is perelte, mert nem akarta visszaadni az eljegyzési gyűrűjét!

Sarkadi Nikolett
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Lefújta az esküvőt, majd beperelte a menyasszonyát

Miután Edwin Shien Bing Toh szakított menyasszonyával, Winnie Chu Ling Su-val az esküvőjük előtt, arra kérte, hogy adja vissza a 15 ezer dolláros, vagyis nagyjából 4 millió forintos eljegyzési gyűrűjét, amit a lánykérésnél az ujjára húzott, valamint a drága ajándékokat, amiket neki vett – például egy gyémánt nyakláncot és egy Louis Vuitton táskát -, és emellett még 1000 dollár, vagyis közel 260 ezer forint készpénzt. Mikor az ex-menyasszony ellenkezett, Edwin beperelte. És nem, ez sajnos nem vicc.

A pár még 2015-ben találkozott, majd megismerkedésük után nem sokkal nyitottak is egy közös bankszámlát, a pénzt pedig később az eljegyzési gyűrűre, és két esküvői zenekar lefoglalására költötték. Tíz nappal a nagy nap előtt azonban Edwin lefújta az esküvőt, majd arra kérte Winnie-t, hogy adja vissza neki a legdrágább ajándékait és némi készpénzt. A menyasszony vissza is küldött pár holmit, például az esküvői ruháját, de az eljegyzési gyűrűjét nem szerette volna visszaadni, ezért a vőlegény a bírósághoz fordult. A tárgyaláson végül abban állapodtak meg, hogy a két esküvői zenekar árát és az 1000 dollár készpénzt visszaadja Edwinnek a menyasszony, de a gyűrűt, és a többi ajándékot nem. Bele sem merünk gondolni abba, mi lett volna akkor, ha már házasok…

Címkék: eljegyzés esküvő gyűrű per szakítás tárgyalás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

Szinte minden lány rémálma egy rosszul kiválasztott eljegyzési gyűrű. Három bátor exmenyasszony az amerikai Cosmónak elárulta, milyen érzés volt, mikor megpillantották életük legfontosabb ékszerét, és utálták.

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Ezen vitatkoznak a párok legtöbbet az esküvő után

Hiába a boldogító igen és a lángoló szerelem, a friss házaspárok is képesek összebalhézni mindennapos dolgokon, a legfrissebb kutatásokból pedig az is kiderül, hogy mik a leggyakoribb vitatémák!

10 téli esküvői fotó, amitől eláll a szavad

Bár az esküvő-szezon egyértelműen a tavaszi és nyári hónapokra esik, néhány bevállalós pár mégis inkább a havas tájra szavazott! A végeredmény pedig El-KÉ-PESZ-TŐ-EN romantikus lett!

Egy cuki Disney mese ihlette ezt az esküvői fotózást

Ha meglátod a képeket, tutira beugrik az egyik legnépszerűbb jelenet! Olvass tovább, hogy kiderítsd, melyik!

10 év után meglett a tenger mélyén elveszett gyűrű

Szerinted mekkora esély van arra, hogy egy búvárkodás közben eltűnt gyűrű valaha előkerül? És arra, hogy éppen egy ismerősöd találja meg? Nos, úgy tűnik, vannak még csodák!

Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.