2017.09.06.@ 12.09

Te férjhez mennél egy edzőteremben?

Valld csak be, hogy neked is extra motivációt jelent egy-két dögös pasi a konditeremben, igaz? Ez a lány még a boldogító igent is a futópadok mellé szervezte!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Te férjhez mennél egy edzőteremben?

Neked is feltűnt, hogy egyre több tematikus lagzit tartanak a párok, ahol a menyasszonyi ruhától egészen az ültető kártyákig minden egy témához igazodik? Emlékeszel például arra a meseszép Harry Potteres esküvőre, ahol azon sem lepődtünk volna meg, ha maga Dumbledore adja össze az ifjú párt? De volt már Éhezők viadala ihlette íjász mennyegző is, sőt a helyszínválasztásnál egy magyar pár a Sziget fesztiválra szavazott! Ezúttal egy amerikai menyasszony és vőlegénye döntött úgy, hogy egy számukra fontos helyen, egy edzőteremben kezdik el a közös életüket!

Joseph-Keith-Stephanie-Hughes-edzoterem-eskuvo-Cosmopolitan

Joseph és Stephanie sztorija egyébként simán elmenne egy Hollywoodi romantikus filmnek is: mindketten a Planet Fitness nevű konditerembe járnak edzeni, egy nap pedig Joe megkérdezte a lányt, hogy használja-e még az egyik súlyzót. Stephanie szerint szerelem volt első látásra, és a legtöbb randijuk is a közös sportolásról szólt. Sőt, még az a bizonyos „sz” betűs szó is a Planet Fitness parkolójában hangzott el. Így nem is volt kérdés számukra, hogy itt fogják örök hűséget esküdni egymásnak.

Joseph-Keith-Stephanie-Hughes-edzoterem-eskuvo-Cosmopolitan3

„Fel sem merült más helyszín, hiszen minden időnket ott töltjük szinte. Az edzőterem vezetősége pedig mindenben segített, még a ceremónia lebonyolításában is, sőt ajándékot is kaptunk tőlük!” – lelkendezett az ifjú ara az amerikai Cosmónak. Eredetileg a futópadon sétálva szerették volna megtartani a szertartást, de ezt az ötletet végül egy közös géppark melletti fotózásra cserélték. Végül is legalább az egész násznép egyből le tudta dolgozni az esküvői tortát.

Címkék: edzőterem esküvő házasság konditerem menyasszony sportolás vőlegény

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

El sem fogod hinni, mi meg nem történik egy esküvőszervező életében!