2017.09.08.@ 08.09

Az egész net ezen a képen zokog

Hihetetlenül megható sztori járta be a netet, egy srácról, aki a feleségéről írt pár gyönyörű sort. Zsepiket elő, mert nagyon megható történet következik!

Liptai Lilla
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egész net ezen a képen zokog

John Polo és Michelle, még 2002-ben találkozott a közép suliban, ahol körülbelül egy évig jártak, majd szakítottak. Nyolc évvel később azonban újra egymásra találtak, de pár évre rá szörnyű dolog történt. A lánynál a rák egyik ritka, és agresszív fajtáját diagnosztizálták, amiben a betegek 50-70%-a öt éven belül sajnos meghal. Michelle és John ezért úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. „Néhány nappal az első műtéte után keltünk végül egybe, a városházán. Szinte rohantunk, hogy férj és feleség lehessünk, nehogy történjen valami” – írta megható posztjában Michelle.

megahto-kep-cosmopolitan

Ennek ellenére szerettek volna egy rendes nagy esküvőt is, amit úgy döntöttek, hogy 2016-ban rendeznek meg. Michelle már az esküvői ruháját is kinézte, amiről egy kép is készült, azonban sajnos két héttel a nagy nap előtt meghalt. John egy hétre rá megtalálta a feleségéről készült gyönyörű fotót, amiről fogalma sem volt, hogy valaha is létezett.

megahto-kep-cosmopolitan2

„Egyszerre voltam boldog, és szomorú is! Büszke voltam arra, hogy ő volt a feleségem, és eldöntöttem leírom a történetünket” – mesélte John. A Facebookra feltöltötte a fotót, és elmesélte megható sztorijukat, amire eddig már 86 ezren reagáltak. A poszt végén még hozzátette, hogy szeretne újra megnősülni, és gyerekeket is vállalni majd egyszer. Nagyon megható történet, ugye?

Címkék: 66 centis menyasszony esküvő facebook halál kép megható történet rák ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

El tudod képzelni, hogy valaki pár perccel az igen után válni akar? Képzeld, egy srác, az apósa miatt döntött így!

Így készíts tökéletes fotót az eljegyzési gyűrűdről

Életed szerelme feltette a nagy kérdést, te IGEN-t mondtál, és alig várod, hogy az ismerőseiddel is megoszd az örömhírt? Mutatjuk, hogyan csináld!