2017.09.08.@ 08.09

Az egész net ezen a képen zokog

Hihetetlenül megható sztori járta be a netet, egy srácról, aki a feleségéről írt pár gyönyörű sort. Zsepiket elő, mert nagyon megható történet következik!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egész net ezen a képen zokog

John Polo és Michelle, még 2002-ben találkozott a közép suliban, ahol körülbelül egy évig jártak, majd szakítottak. Nyolc évvel később azonban újra egymásra találtak, de pár évre rá szörnyű dolog történt. A lánynál a rák egyik ritka, és agresszív fajtáját diagnosztizálták, amiben a betegek 50-70%-a öt éven belül sajnos meghal. Michelle és John ezért úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. „Néhány nappal az első műtéte után keltünk végül egybe, a városházán. Szinte rohantunk, hogy férj és feleség lehessünk, nehogy történjen valami” – írta megható posztjában Michelle.

megahto-kep-cosmopolitan

Ennek ellenére szerettek volna egy rendes nagy esküvőt is, amit úgy döntöttek, hogy 2016-ban rendeznek meg. Michelle már az esküvői ruháját is kinézte, amiről egy kép is készült, azonban sajnos két héttel a nagy nap előtt meghalt. John egy hétre rá megtalálta a feleségéről készült gyönyörű fotót, amiről fogalma sem volt, hogy valaha is létezett.

megahto-kep-cosmopolitan2

„Egyszerre voltam boldog, és szomorú is! Büszke voltam arra, hogy ő volt a feleségem, és eldöntöttem leírom a történetünket” – mesélte John. A Facebookra feltöltötte a fotót, és elmesélte megható sztorijukat, amire eddig már 86 ezren reagáltak. A poszt végén még hozzátette, hogy szeretne újra megnősülni, és gyerekeket is vállalni majd egyszer. Nagyon megható történet, ugye?

Címkék: 66 centis menyasszony esküvő facebook halál kép megható történet rák ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

6 csodás menyasszony, aki a nagyitól örökölte a ruháját

6 csodás menyasszony, aki a nagyitól örökölte a ruháját

Kislánykorod óta izgulsz, hogy milyen lesz a ruhád a nagy napon? Ezeknek a lányoknak nem kellett sokat agyalnia, mert gyönyörű rucikat örököltek!

A vendégek nem fizettek, lemondta az esküvőjét

Néhány nappal ezelőtt egy anonim nő több közösségi oldalon is megosztott egy hihetetlen, de nagyon is igaz történetet arról, hogyan dőlt romba a nagy napja. Nem is kérdés, hogy ez az év egyik legcikibb esküvői sztorija!

Durva, milyen baleset érte ezt a menyasszonyt az esküvőjén

Mikor meghallod a kedvenc partiszámod a rádióban, te is azonnal felpattannál a helyedről az irodában? Hát, ha elolvasod ezt a sztorit, tuti, nem teszed többet!