2017.09.08.@ 08.09

Az egész net ezen a képen zokog

Hihetetlenül megható sztori járta be a netet, egy srácról, aki a feleségéről írt pár gyönyörű sort. Zsepiket elő, mert nagyon megható történet következik!

Liptai Lilla
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Az egész net ezen a képen zokog

John Polo és Michelle, még 2002-ben találkozott a közép suliban, ahol körülbelül egy évig jártak, majd szakítottak. Nyolc évvel később azonban újra egymásra találtak, de pár évre rá szörnyű dolog történt. A lánynál a rák egyik ritka, és agresszív fajtáját diagnosztizálták, amiben a betegek 50-70%-a öt éven belül sajnos meghal. Michelle és John ezért úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. „Néhány nappal az első műtéte után keltünk végül egybe, a városházán. Szinte rohantunk, hogy férj és feleség lehessünk, nehogy történjen valami” – írta megható posztjában Michelle.

megahto-kep-cosmopolitan

Ennek ellenére szerettek volna egy rendes nagy esküvőt is, amit úgy döntöttek, hogy 2016-ban rendeznek meg. Michelle már az esküvői ruháját is kinézte, amiről egy kép is készült, azonban sajnos két héttel a nagy nap előtt meghalt. John egy hétre rá megtalálta a feleségéről készült gyönyörű fotót, amiről fogalma sem volt, hogy valaha is létezett.

megahto-kep-cosmopolitan2

„Egyszerre voltam boldog, és szomorú is! Büszke voltam arra, hogy ő volt a feleségem, és eldöntöttem leírom a történetünket” – mesélte John. A Facebookra feltöltötte a fotót, és elmesélte megható sztorijukat, amire eddig már 86 ezren reagáltak. A poszt végén még hozzátette, hogy szeretne újra megnősülni, és gyerekeket is vállalni majd egyszer. Nagyon megható történet, ugye?

Címkék: 66 centis menyasszony esküvő facebook halál kép megható történet rák ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

Szinte minden lány rémálma egy rosszul kiválasztott eljegyzési gyűrű. Három bátor exmenyasszony az amerikai Cosmónak elárulta, milyen érzés volt, mikor megpillantották életük legfontosabb ékszerét, és utálták.

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Ezen vitatkoznak a párok legtöbbet az esküvő után

Hiába a boldogító igen és a lángoló szerelem, a friss házaspárok is képesek összebalhézni mindennapos dolgokon, a legfrissebb kutatásokból pedig az is kiderül, hogy mik a leggyakoribb vitatémák!

10 téli esküvői fotó, amitől eláll a szavad

Bár az esküvő-szezon egyértelműen a tavaszi és nyári hónapokra esik, néhány bevállalós pár mégis inkább a havas tájra szavazott! A végeredmény pedig El-KÉ-PESZ-TŐ-EN romantikus lett!

Egy cuki Disney mese ihlette ezt az esküvői fotózást

Ha meglátod a képeket, tutira beugrik az egyik legnépszerűbb jelenet! Olvass tovább, hogy kiderítsd, melyik!

10 év után meglett a tenger mélyén elveszett gyűrű

Szerinted mekkora esély van arra, hogy egy búvárkodás közben eltűnt gyűrű valaha előkerül? És arra, hogy éppen egy ismerősöd találja meg? Nos, úgy tűnik, vannak még csodák!

Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.

Ennél veszélyesebb esküvőt még nem láttál

És valószínűleg szebbet sem, hiszen ez a pár megtett mindent, hogy jó ideig ők legyenek a csúcstartók a csodás esküvői képek ranglistáján.

9 kérdés, amelyeket vendégek tettek fel az esküvőkön 

Nem elég, hogy élete legfontosabb napjára készül az ifjú pár, sokszor még a vendégek fárasztó kérdéseivel is meg kell küzdeniük! Ilyen sztorikat még tuti nem hallottál!

Ezeken a Jégvarázs eljegyzési fotókon ámul a net

Az tuti, hogy ez a lány igazi jéghercegnőnek érezhette magát, ugyanis szerelme egy hóval borított erdőben tette fel neki a nagy kérdést.