2017.10.03.@ 08.10

Nagymamája esküvői ruhájában ment férjhez, ez történt

Ez a menyasszony szupercuki ajándékkal lepte meg a nagyiját: az ő 55 éves ruhájában mondta ki a boldogító igent.

Sarkadi Nikolett
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jordyn Cleverly nem tervezte, hogy a nagymamája ruhájában megy férjhez. Azt hitte, képtelenség helyre hozni azt a régi ruhát, ezért meg sem fordult a fejében, hogy felvehetné. Azonban egyre jobban aggódott, mert nem találta a megfelelő menyasszonyi ruhátMiután 30 ruhát felpróbáltam, eltoltam az esküvőmet egy évvel, hogy megtaláljam a tökéletes ruhát. Annyira csalódott voltam– mesélte a Brides-nak Jordyn. 

Így aztán úgy döntött, ad egy esélyt az 55 éves ruhának, és felpróbálta. Ő is alig hitte el, de tökéletesen állt rajta – már csak az volt a kérdés, hogy talál-e egy olyan varrónőt, aki helyre tudja hozni. Szerencsésre ez is összejött, így a csipkés tüllruha végül gyönyörűen mutatott rajta. Ráadásul a nagymamája, Penny Jensen semmit nem tudott unokája tervéről…

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan1

Penny még 1962-ben mondta ki a boldogító igent a ruhában, és évtizedekig a szekrényében őrizgette. Pár évvel ezelőtt azonban azt mondta a fiának (a menyasszony apukájának), hogy eladományozná a ruhát, hacsak nem kell az egyik unokájának. Ekkor Jordyn apukája megragadta a ruhát, és elhozta tőle, majd onnantól kezdve az ő szekrényében állt a ruha – egészen mostanáig. 

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan2

A menyasszony és az esküvői fotós, Kourtney Peterson kitalálták, hogy az esküvő előtt meglepik a nagymamáját, és a próbavacsora után kihívták Penny-t a kertbe, ahol Jordyn már az ő menyasszonyi ruháját viselte. Gondolhatod, hogy amint meglátta az unokáját, rögtön potyogni kezdtek a könnyei. Mindenki sírt. A fényképezőgépem csupa könny lett. Annyira édesek voltak– mondta Kourtney.

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan

Címkék: antik esküvő esküvői ruha meglepetés menyasszony nagymama

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

Szinte minden lány rémálma egy rosszul kiválasztott eljegyzési gyűrű. Három bátor exmenyasszony az amerikai Cosmónak elárulta, milyen érzés volt, mikor megpillantották életük legfontosabb ékszerét, és utálták.

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Ezen vitatkoznak a párok legtöbbet az esküvő után

Hiába a boldogító igen és a lángoló szerelem, a friss házaspárok is képesek összebalhézni mindennapos dolgokon, a legfrissebb kutatásokból pedig az is kiderül, hogy mik a leggyakoribb vitatémák!

10 téli esküvői fotó, amitől eláll a szavad

Bár az esküvő-szezon egyértelműen a tavaszi és nyári hónapokra esik, néhány bevállalós pár mégis inkább a havas tájra szavazott! A végeredmény pedig El-KÉ-PESZ-TŐ-EN romantikus lett!

Egy cuki Disney mese ihlette ezt az esküvői fotózást

Ha meglátod a képeket, tutira beugrik az egyik legnépszerűbb jelenet! Olvass tovább, hogy kiderítsd, melyik!

10 év után meglett a tenger mélyén elveszett gyűrű

Szerinted mekkora esély van arra, hogy egy búvárkodás közben eltűnt gyűrű valaha előkerül? És arra, hogy éppen egy ismerősöd találja meg? Nos, úgy tűnik, vannak még csodák!

Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.