2017.10.03.@ 08.10

Nagymamája esküvői ruhájában ment férjhez, ez történt

Ez a menyasszony szupercuki ajándékkal lepte meg a nagyiját: az ő 55 éves ruhájában mondta ki a boldogító igent.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Jordyn Cleverly nem tervezte, hogy a nagymamája ruhájában megy férjhez. Azt hitte, képtelenség helyre hozni azt a régi ruhát, ezért meg sem fordult a fejében, hogy felvehetné. Azonban egyre jobban aggódott, mert nem találta a megfelelő menyasszonyi ruhátMiután 30 ruhát felpróbáltam, eltoltam az esküvőmet egy évvel, hogy megtaláljam a tökéletes ruhát. Annyira csalódott voltam– mesélte a Brides-nak Jordyn. 

Így aztán úgy döntött, ad egy esélyt az 55 éves ruhának, és felpróbálta. Ő is alig hitte el, de tökéletesen állt rajta – már csak az volt a kérdés, hogy talál-e egy olyan varrónőt, aki helyre tudja hozni. Szerencsésre ez is összejött, így a csipkés tüllruha végül gyönyörűen mutatott rajta. Ráadásul a nagymamája, Penny Jensen semmit nem tudott unokája tervéről…

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan1

Penny még 1962-ben mondta ki a boldogító igent a ruhában, és évtizedekig a szekrényében őrizgette. Pár évvel ezelőtt azonban azt mondta a fiának (a menyasszony apukájának), hogy eladományozná a ruhát, hacsak nem kell az egyik unokájának. Ekkor Jordyn apukája megragadta a ruhát, és elhozta tőle, majd onnantól kezdve az ő szekrényében állt a ruha – egészen mostanáig. 

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan2

A menyasszony és az esküvői fotós, Kourtney Peterson kitalálták, hogy az esküvő előtt meglepik a nagymamáját, és a próbavacsora után kihívták Penny-t a kertbe, ahol Jordyn már az ő menyasszonyi ruháját viselte. Gondolhatod, hogy amint meglátta az unokáját, rögtön potyogni kezdtek a könnyei. Mindenki sírt. A fényképezőgépem csupa könny lett. Annyira édesek voltak– mondta Kourtney.

eskuvo-nagymama-ruha-cosmopolitan

Címkék: antik esküvő esküvői ruha meglepetés menyasszony nagymama

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

5 esküvőszervező elmesélte a legkínosabb sztoriját

El sem fogod hinni, mi meg nem történik egy esküvőszervező életében!