2017.11.16.@ 15.11

Elképesztően néz ki ez az 5 méteres esküvői torta

A ruha és a helyszín kiválasztása után a legfontosabb egy esküvőn a torta, egyetértesz? Persze vannak olyanok, akik nem egy pár emeletes csodát választanak, hanem egy 5 méteres kastély sütit!

Liptai Lilla
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel még arra a hatalmas torta költeményre, ami 35 millió forintba kerül és 3 méter magas volt? Úgy tűnik egy pár még ezt is szerette volna felülmúlni, ugyanis ők egy 5 méteres cukorcsodát készítettek el az esküvőjükre! Persze nem ezért beszél most mindenki erről a csodás tortáról! Ennek ugyanis az a különlegessége, hogy olyan élethűen sikerült elkészítenie a cukrász mestereknek ezt a hercegnő kastélyt, hogy senki nem mondaná meg, hogy ez csak egy torta! Nézd csak:

Természetesen ezen rengetegen dolgoztak több mint 30 napon át, azonban a munka neheze csak ez után következet. Az esküvő napján, ugyanis 6 órán keresztül melóztak azon, hogy összerakják a torta különböző részeit. Ezek után el sem tudjuk képzelni, vajon mennyit fizethetett az ifjú pár ezért a műremekért. Mindenesetre nagyon megérte a kemény munka, hiszen felejthetetlenné varázsolták egy szerelmespár esküvőjét!

Címkék: 5 méter magas torta esküvő esküvőszervezés kastély torta lagzi torta

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Ezek lesznek 2018 esküvőtrendjei a Pinterest szerint

Ezek lesznek 2018 esküvőtrendjei a Pinterest szerint

Úgy tűnik, végre eljött a fátyol, az egyszintes torták és a nyakkendő nélküli esküvők ideje! Csekkold az idei év esküvői trendjeit!

Meglepő ok miatt házasodtak össze fákkal ezek a nők

Elképesztő húzással rukkoltak elő a mexikói nők, akik menyasszonyi ruhában óriási fatörzseket ölelgetve mondták ki a boldogító igent! Sőt, még esküvői fotók is készültek!

Hivatalos: a Spice Girls lép fel Harry herceg és Meghan Markle esküvőjén

Mel B kikotyogta, hogy ő és az ikonikus csajbanda többi tagja is hivatalos a royal-esküvőre.