2017.11.16.@ 15.11

Elképesztően néz ki ez az 5 méteres esküvői torta

A ruha és a helyszín kiválasztása után a legfontosabb egy esküvőn a torta, egyetértesz? Persze vannak olyanok, akik nem egy pár emeletes csodát választanak, hanem egy 5 méteres kastély sütit!

Liptai Lilla
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Emlékszel még arra a hatalmas torta költeményre, ami 35 millió forintba kerül és 3 méter magas volt? Úgy tűnik egy pár még ezt is szerette volna felülmúlni, ugyanis ők egy 5 méteres cukorcsodát készítettek el az esküvőjükre! Persze nem ezért beszél most mindenki erről a csodás tortáról! Ennek ugyanis az a különlegessége, hogy olyan élethűen sikerült elkészítenie a cukrász mestereknek ezt a hercegnő kastélyt, hogy senki nem mondaná meg, hogy ez csak egy torta! Nézd csak:

Természetesen ezen rengetegen dolgoztak több mint 30 napon át, azonban a munka neheze csak ez után következet. Az esküvő napján, ugyanis 6 órán keresztül melóztak azon, hogy összerakják a torta különböző részeit. Ezek után el sem tudjuk képzelni, vajon mennyit fizethetett az ifjú pár ezért a műremekért. Mindenesetre nagyon megérte a kemény munka, hiszen felejthetetlenné varázsolták egy szerelmespár esküvőjét!

Címkék: 5 méter magas torta esküvő esküvőszervezés kastély torta lagzi torta

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

El tudod képzelni, hogy valaki pár perccel az igen után válni akar? Képzeld, egy srác, az apósa miatt döntött így!

Így készíts tökéletes fotót az eljegyzési gyűrűdről

Életed szerelme feltette a nagy kérdést, te IGEN-t mondtál, és alig várod, hogy az ismerőseiddel is megoszd az örömhírt? Mutatjuk, hogyan csináld!