Elképesztően néz ki ez az 5 méteres esküvői torta

A ruha és a helyszín kiválasztása után a legfontosabb egy esküvőn a torta, egyetértesz? Persze vannak olyanok, akik nem egy pár emeletes csodát választanak, hanem egy 5 méteres kastély sütit!

Emlékszel még arra a hatalmas torta költeményre, ami 35 millió forintba kerül és 3 méter magas volt? Úgy tűnik egy pár még ezt is szerette volna felülmúlni, ugyanis ők egy 5 méteres cukorcsodát készítettek el az esküvőjükre! Persze nem ezért beszél most mindenki erről a csodás tortáról! Ennek ugyanis az a különlegessége, hogy olyan élethűen sikerült elkészítenie a cukrász mestereknek ezt a hercegnő kastélyt, hogy senki nem mondaná meg, hogy ez csak egy torta! Nézd csak:

Természetesen ezen rengetegen dolgoztak több mint 30 napon át, azonban a munka neheze csak ez után következet. Az esküvő napján, ugyanis 6 órán keresztül melóztak azon, hogy összerakják a torta különböző részeit. Ezek után el sem tudjuk képzelni, vajon mennyit fizethetett az ifjú pár ezért a műremekért. Mindenesetre nagyon megérte a kemény munka, hiszen felejthetetlenné varázsolták egy szerelmespár esküvőjét!

Még több

Esküvő