2017.11.17.@ 15.11

Ezen a napon kérik meg a legtöbb lány kezét

Kiderült, melyik az év legromantikusabb napja! Elöljáróban annyit elárulunk, hogy nem a Valentin nap…

Sarkadi Nikolett
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezen a napon kérik meg a legtöbb lány kezét

Már alig várod, hogy a pasid megkérje a kezed? Lehet, hogy már nem kell rá sokáig várnod, mivel vészesen közeleg az év legromantikusabb időszaka: a karácsony. Ekkor teszi fel ugyanis a legtöbb srác a nagy kérdést a barátnőjének. Becslések szerint például a 2017-es ünnepi szezonban nagyjából 100 ezer eljegyzés várható a Bridebook.co.uk infói szerint.

A honlap adataiból kiderült, hogy december volt a legnépszerűbb hónap a lánykérésre, azon belül pedig a legtöbb srác a december 19-i héten tette tette fel a nagy kérdést szerelmének. Az elemzések alapján pedig azt jósolják, hogy idén december 23. (szombat) lesz az év legromantikusabb napja, és ekkor kéri majd meg a legtöbb pasi a barátnője kezét. „A történelem folyamán a karácsonyi hétvégék mindig népszerűek voltak, sok pár választotta ezt az időszakot az eljegyzéshez” – mondta a Harper’s Bazaar szóvivője. „Tavaly, 2016-ban a lánykérések 1/5-e decemberre, konkrétabban karácsony hetére esett.”

via GIPHY

Ennek valószínűleg az állhat a hátterében, hogy a karácsony és az év vége olyan időszak, ami a szeretetről szól, és a pároknak lehetőségük van arra, hogy a családdal és a barátokkal ünnepeljék meg a szerelmüket. A pasik biztosítani akarják a menyasszonyuknak, hogy olyan karácsonyban legyen részük, amit soha sem felejtenek el!

Címkék: december eljegyzés karácsony lánykéré romantika

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

El tudod képzelni, hogy valaki pár perccel az igen után válni akar? Képzeld, egy srác, az apósa miatt döntött így!

Így készíts tökéletes fotót az eljegyzési gyűrűdről

Életed szerelme feltette a nagy kérdést, te IGEN-t mondtál, és alig várod, hogy az ismerőseiddel is megoszd az örömhírt? Mutatjuk, hogyan csináld!