6 dolog, amit a srácok gondolnak, mikor megkérik a kezedet

Ugyanolyan fontos nekik is ez az alkalom, mint a csajoknak. Még akkor is, ha ezt nem mutatják ki.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 dolog, amit a srácok gondolnak, mikor megkérik a kezedet

Azt gondoltad, csak a nők izgulnak az eljegyzésük napján? Pedig a pasiknak sokkal nehezebb dolguk van. Ők kezdeményeznek, nekik kell megtenni az első lépést egy olyan helyzetben, amitől két ember élete örökre megváltozik. Csodálkozol, ha nehezen szánják rá magukat? Most azt is megtudhatod végre, mi jár a fejükben, miközben arra kérnek, légy a feleségük.

Mi van, ha nemet mond?

Lehettek bármilyen boldogok, és szerethetitek egymást akármennyire, mindig ott lóg a levegőben egy lánykérésnél, hogy a nő nemet mond. Akkor meg pláne lehet izgulni, ha mások előtt térdel le a srác, hogy arra kérje barátnőjét, legyen a felesége. Egyértelmű, hogy ez az első számú dolog, ami a srácok fejében jár ilyenkor.

És ha igent mond?

Ez pedig a másik. Mert bár nyilván azért térdelt le előtted, hogy igent mondjál, mégis annyi minden változik meg hirtelen egy aprócska igen után, hogy abba belegondolni is ijesztő.

Tetszeni fog neki a gyűrű?

Lehet, hogy igent mond a lány, de mi van, ha nem tetszik neki a gyűrű? És mi van, ha azért nem mond igent, mert más gyűrűre vágyott?

Úristen, vajon megvan a gyűrű?

Az az igazán ciki, ha a gyűrű előhúzásakor derül ki, hogy csak egy zsepi van a zsebében, a gyűrűt pedig otthon hagyta.

El kellett volna mennem pisilni…

Lehet, hogy ez elsőre érthetetlen és viccesen hangzik, pedig igenis sok pasinak fut át a fejében ez. Gondolj csak bele – igent mondasz, ami után mindketten órákig extázisban lesztek, szelfiket készítetek, minden családtagot és ismerőst felhívtok, vagyis időtök se lesz elmenni a mosdóba.

Utolsó ellenőrzés

Azért a biztonság kedvéért még egyszer megnézi minden pasi a zsebében, hogy megvan-e még a gyűrű. Mert tényleg az a legcikibb, ha nincs mit ráhúzni a lány ujjára, miután az igent mondott.

Címkék: eljegyzés esküvő felkészülés gondolatok nagy kérdés pasik

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

Itt a nyár és hozta magával az esküvőszezont...Te pedig több helyre is hivatalos vagy, de egyszerűen semmi kreatív nem jut eszedbe nászajándék-fronton? Segítünk!