2017.12.05.@ 11.12

Kopaszon pózolt az eljegyzési fotóin, gyönyörű lett az eredmény

Egy ritka betegségben szenvedő lány úgy döntött, a nagy napja előtt vállalja fel igazi önmagát – vőlegénye pedig nagyon büszke volt rá!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kopaszon pózolt az eljegyzési fotóin, gyönyörű lett az eredmény

Nem csak az esküvőn, de az eljegyzési fotókon is szeretnek tökéletesen kinézni a menyasszonyok – gondosan kiválasztott ruhában, sminkben és frizurával. Aztán pedig lehet várni a lájközönt Instán meg Facebookon. A legtöbb persze nyilván akkor érkezik, ha a fotókon azon túl, hogy két szerelmes látható, van valami igazán különleges is. Ez a különleges dolog Makenzee Meaux képein pedig nagyon is ott van!

A 21 éves egyetemista ugyanis 8 éves kora óta szenved egy alopecia universalisban betegségben, ami azzal jár, hogy egyáltalán nincs semmilyen szőr a testén, haj sem. Makenzee ezért már kislány kora óta parókát hord, amit mások előtt, nyilvánosan korábban soha nem vett le.

„Az emberek mindig is tudták, hogy valami nem stimmel, de mindig azt hitték, hogy rákos vagyok, és ezért hordok parókát. Soha nem tisztáztam a helyzetet, mert senkivel nem akartam beszélni róla” – mondta a lány, aki végül pasijával, Bryan Ballarddal beszélt először állapotáról, mikor már három hónapja jártak. Ballardot egyáltalán nem riasztotta vissza a helyzet, barátnőjének azt mondta, nem érdekli a szőr vagy a haj, ő ezektől függetlenül szereti Makenzeet.

Eljegyzésük után a lány már tudta, hogy olyan fotókat szeretne készíttetni, amiket paróka nélkül is látszódik, mint mondta, azért, mert tudta, hogy eljött az idő, hogy véget vessen a rejtőzködésnek. „Meg akartam mutatni magamat, azt, hogy ki vagyok.” A Facebookra posztolt képek már többezer lájkot kaptak az elmúlt napokban, és Makenzee-nek rengeteg szívhez szóló és gratuláló kommentet is írtak. Nem csoda, mert a fotók minden szempontból gyönyörűek lettek, egyetértesz?

Címkék: alopecia universalis eljegyzési fotó jegyes fotózás kopasz kopaszodás menyasszony

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

Még Justin Biebert is annyira megviseli az eljegyzése, hogy képes volt az utcán elsírni magát Hailey Baldwinnal együtt. De mi ebben ennyire megrendítő? Egy lány elmesélte a saját történetét.

„Megkért a barátnőm, hogy mégse legyek a koszorúslánya”

Nincs is meghatóbb dolog, mint ha a BFF-ed felkér arra, hogy a nagy napon te legyél a koszorúslánya. Kivéve, ha félúton meggondolja magát…

Ez az év legbizarrabb esküvője

Az oké, hogy az ikrek általában nagyon ragaszkodnak egymáshoz, de amit ez a két ikerpár tett, talán már túlzás egy kicsit. Olvasd el a sztorijukat!

A Jurassic parkos esküvőnél nem látsz ma menőbbet

Gyerekkori álmát valósította meg ez a fiatal pár, amikor összeházasodtak.