2017.12.06.@ 08.12

Ilyen káprázatos luxusesküvőt még nem láttál

Elöljáróban annyit elárulunk, hogy lagzi helyszínén egy hatalmas, Disney-stílusú kastély volt felállítva, mindent élő virágok borítottak, a menyasszony pedig három káprázatos ruhát is viselt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen káprázatos luxusesküvőt még nem láttál

Már jó néhány luxusesküvőről olvashattál, de tuti, hogy ez lesz a kedvenced! Az orosz milliárdos, Alisher Usmanov (akit a világ 37. leggazdagabb embereként tartanak számon) unokahúga, Ganya Usmanova a napokban férjhez ment Vazha Uzakov, üzbég tenisz csillaghoz, és persze gigantikus lagzit rendeztek. A táncparkett mellett például egy hatalmas Disney-kastélyt állítottak fel, amit virágok és színes fények díszítettek. De nem csak a kastélyt, hanem az asztalokat is óriási várágcsokrok és gyertyatartók borították.

A menyasszony pedig három gyönyörű ruhát is viselt a nagy napon! Mindegyik kreáció amerikai-libanoni márkájú (Rami Kadi) volt, és az összeset csillogó drágakövek díszítették. Nálunk a vállvillantós, habos-babos csoda a kedvenc!

Ну вот наконец-то мы дождались этого события💕Га, Важ вы это сделали и очень круто💥Столько эмоций мы испытали в течении мероприятий, мы плакали, мы радовались, столько было красоты, что памяти телефона не хватило🤦🏻‍♀️Это однозначно свадьба года💥я думаю не на каждой свадьбе счастливые жених и невеста танцуют до 5 утра и с ними мой муж, которого я еле увела😅он улетел пьяный☝🏼😭А ещё love story😅👌Спасибо большоооое за такой душевный праздник, Гань мы такую как вчера тебя ещё не видели❤️💕Мы вас очень любим и мы с Вами❤️ #vazhaganya P.S Хотела написать длинный и красивый пост, мозг пока в эмоциях, а пока мозг в змоциях и не отошёл, писать тяжеловато🤦🏻‍♀️💕

A post shared by Madina Alieva (@familyhopestyle) on

Ganya, aki nem mellesleg egy igazi Insta-sztár, tényleg gyönyörű volt a nagy napon. Az esküvői fotóit több mint 11 ezren lájkolták az Instán. Nem semmi, ugye!? Mondjuk ezeket a tündérmesébe illő képeket elnézve, ezt teljesen megértjük. 

Словами невозможно описать как мы счастливы!!! ❤️❤️❤️💍💍💍 Это было невероятно!!! Самые дорогие и любимый , спасибо что были в этот замечательный и незабываемый для нас день!!! 30.11.2017 💗💗💗 Этот день был полон любви и счастья!!! Мы с мужем @uzakovv от всей души хотим сказать спасибо всем и каждому, за теплые слова и пожелания!!! Любите и будьте любимы! 💚❤️ Words can not describe how happy and thankful we are!!! 💕💕💕 Thank you so much for sharing this day with us!!! Lots of loooove!!! ❤️❤️❤️💚💚💚 #VazhaGanya

A post shared by 💚💚 Ganya Usman (Ганя Усманова) (@ganyausman) on

Címkék: esküvő lakodalom luxus menyasszony menyasszonyi ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Egy szimpla eljegyzés utáni képnek tűnik, azonban van egy csavar a történetben, ugyanis nem a leendő feleség kezén van a gyűrű.

Ez a menyasszony kifizettette az ételt az esküvőjén

Nem, nem olvastad félre a címet, ez tényleg megtörtént. Hidd el, nálad már csak a násznép volt sokkossabb állapotban, amikor szembesültek a "kedves" kéréssel.