Mutasd meg az esküvődet: Anna és Dani álomnapja

Emlékszel még arra a párra, akik nyáron a Sziget fesztiválon tartották szenzációs kreatív fotózásukat? Most bepillanthatsz az esküvői albumukba, Anna pedig elmeséli, hogyan állt össze életük legcsodásabb napja!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mutasd meg az esküvődet: Anna és Dani álomnapja

Hogyan ismerkedtetek meg, és hogyan zajlott a lánykérés?

Körülbelül 5 éve ismerkedtünk meg, mikor a szálloda iparból egy kicsit kitekintettem a multik világába. Dani csapatába kerültem, ő volt a teamleaderem, de az első egy évben abszolút csak munkakapcsolat volt közöttünk. Mielőtt Dani átment volna egy másik céghez, eljött az utolsó csapatépítőnkre, ami nagyon jól sikerült… Ezek után következtek a randevúk és a szerelem, amire én nem számítottam, mert már minden le volt szervezve, hogy Bécsbe költözzek és ki is mentem két hónappal később. Azonban mindketten tudtuk, hogy ez sem állhat közénk, és kitartottunk, így egy év múlva vissza is költöztem Budapestre. Fél évvel később Barcelonába utaztunk, ahol teljesen váratlanul egyik este a Sagrada Familia előtt Dani megkérte a kezem. Kb. sokkot kaptam, mert annyira nem számítottam rá, pedig mindig is egyértelmű volt számomra, hogy ő az igazi. Hihetetlen érzés volt, sosem felejtem el! Az arra járó turisták is velünk örültek és tapsoltak. Később kiderült, hogy igazából másnap reggel, a tengerparton szerette volna megkérni a kezemet, de annyira izgult, hogy nem bírta kivárni.

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan39

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan20

Mik voltak a legfontosabb szempontok, amikor nekiálltatok az esküvő szervezésének?

A legelső, amit eldöntöttünk, hogy mindenképpen olyan nagy napot szeretnénk, ami nem átlagos, ami laza, bulis és teljesen minket jellemez. Mivel én is esküvőkkel foglalkozom, ezért tulajdonképpen ebből az esküvős világból szerettem volna átlépni a saját esküvős világomba, ami Daniról és rólam szól. A második legfontosabb szempont, ami felmerült, hogy kik fogják segíteni a nagy napunkat, de ezzel kapcsolatban a munkám miatt nagyon könnyű dolgunk volt, hiszen már a lánykérés előtt pontosan tudtam, hogy melyik szolgáltatókat kérném fel az esküvőnkre.

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan27

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan15

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan12

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan14

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan13

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan18

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan17

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan16

Hol tartották az esküvőt, és miért éppen azt a helyszínt választottátok?

A teljesen újnak számító Playa Luna Exkluzív Rendezvényhelyszín lett a befutó, amely Pápa mellett található. Igazság szerint mindenáron balatoni esküvőt szerettünk volna, hiszen mindkettőnknek erős kötődése van a Balatonhoz. Körbejártunk minden lehetőséget, de itt egy picit hátrányként éltem meg, hogy a balatonvilágosi Tópart Hotel & Étterem kapuin belül pont én foglalkozok az esküvőkkel. Az elvárásaim emiatt a csillagos eget súrolták, és ezt nem is nagyon tudtam félretenni, hiszen olyan helyet szerettem volna, mint a miénk, és olyan hozzáálással, ahogy mi csináljuk. Végül a Balatont elengedtük, mert a munkahelyén mégsem házasodik az ember, de a vízparthoz továbbra is ragaszkodtunk, és így nagy nehezen találtunk rá a Playa Lunára, ami szerelem volt első látásra. Rögtön tudtuk, hogy itt meg tudjuk valósítani azt, amire igazán vágyunk, ráadásul Szandrával és Zsoltival, a helyszínt értékesítő párral is remekül kijöttünk, mindenben számíthattunk rájuk.

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan1

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan29

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan42

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan37

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan36

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan35

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan34

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan47

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan48

Hogyan választottad ki a ruhádat? 

A szívem mélyén mindig is Daalarna ruhát szerettem volna. De egyszer azért elmentem egy szalonba próbálni, ami katasztrofális élmény volt, hiszen elég alacsony vagyok, és minden ruha nagyon nagy volt rám. A következő utam már egyből a Daalarna szalonba vezetett, ahol nővérem segítségével kiválasztottuk az álomruhát. A ruha eleje a homokos – mezítlábas polgári ceremónia miatt lett rövidebb, amivel kicsit Dani álmát is megvalósítottam, hiszen ő rövid ruhában képzelt el. Egyszerűen ez a ruha tökéletes választás volt, legszívesebben minden nap felvenném!

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan7

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan9

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan8

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan32

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan31

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan33

Mi adta az ihletet a dekorációhoz? 

Még télen volt a meghívó fotózásunk a Playa Luna befagyott taván, -15 fokban nyári ruhában. A meghívónk koncepciója a tél a nyárban volt, és mivel januárban a Tescóban csak ananászt kaptunk, mint déli gyümölcs szimbolizálva a nyarat, egy-egy ananászt tartottunk a kezünkben. Így alakult ki ez a különleges kapcsolatunk az ananásszal, és mindenképp szerettük volna viszontlátni a dekorációnkban. Emellett a vacsora sem a hagyományos vonalat követte, a Tütü Gasztró Busznak köszönhetően a street food vonal került képbe, így valami laza, színes dolgot álmodtunk meg, de a részleteket és a kivitelezését abszolút Molnár Csillára és a Flóra Stúdióra bíztuk.

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan3

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan6

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan2

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan4

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan5

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan21

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan24

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan23

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan22

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan28

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan57

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan52

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan51

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan50

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan49

Minden simán ment a tervezgetés közben, vagy voltak azért akadályok?

A legnagyobb kihívást a helyszín megtalálása jelentette, a fent említett okok miatt. Sokszor elkeseredtünk, hogy nem találjuk meg az igazit, sokszor próbáltam én is meggyőzni magam, hogy az elvárásaimból engednem kell, de örülök, hogy végül nem tettem.

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan11

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan30

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan43

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan44

Mi volt a kedvenc pillanatotok az esküvőn? 

A polgári ceremónia! A bevonulás a Hősök zenéjére, az anyakönyvvezető, Barta Zsu szívhez szóló beszéde, ami mindenki szemébe örömkönnyeket csalt (még annak is, aki nem értett magyarul), a család és a barátok boldogsága, látni és érezni, hogy így szeretnek és velünk vannak ebben a pillanatban. Laza, boldog és megható volt. Sosem felejtjük el!

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan40

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan41

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan38

Mit tanácsolnál a még esküvő előtt álló menyasszonyoknak és vőlegényeknek?

Igazából egymillió tippem lenne, mint esküvői szolgáltató és ex-menyasszony, de talán a legfontosabb, hogy aznap csak arra koncentráljanak, hogy éljék meg a pillanatot, mert ez a nap megismételhetetlen. Plusz mindenképp legyen ceremóniamesterük, mert ő segít nekik mindenben a nagy napon!

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan54

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan55

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan56

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan53

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan46

anna-dani-eskuvo-cosmopolitan26

Helyszín: Playa Luna Exklúzív Rendezvényhelyszín

Catering: Tütü Gasztró Busz

Fotó: Jaksa Tímea & Dalnoki János Márton

Videó: Szín Robi

Dekoráció: Molnár Csilla – Flóra Stúdió

Zene: Balázs Dávid – DJ Dawe / Ets Eventech Solutions

Ceremóniamester: Bódy Gergő

Sütemény és torta: Az Én Tortám

Ruha: Daalarna

Cipő: Réka Vágó

Meghívó, grafika: Pimpernel Wedding

Szertartásvezető: Barta Zsu

Te is kimondtad már a boldogító igent, és szívesen megmutatnád a saját esküvődet a többi Cosmo-lánynak? Küldd el a képeket és rövid történetedet a cosmopolitan.hu@centralmediacsoport.hu e-mailcímre (tárgy: ‘Cosmo Esküvő’)!

Címkék: esküvő esküvői fotózás esküvői helyszín esküvői tippek esküvői videó esküvőszervezés menyasszonyi ruha

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

7 bizarr esküvői szokás a világ különböző országaiból

7 bizarr esküvői szokás a világ különböző országaiból

Fekete menyasszonyi ruha, kötelező sírás és láncfűrész – ez csak néhány a világ nemzeteinek hagyományos esküvői szokásai közül. Olvasd el a legbizarabbakat!

Mit, mennyit és mikor? Nászajándék-guide, ha bizonytalan vagy a meglepetésed miatt

Beköszöntött az esküvőszezON, vele együtt pedig a nászajándék-para, ami könnyen leküzdhető, ha betartod az íratlan ajándékozási szabályokat.