Ez történik a testeddel, ha férjhez mész

Miután túl vagytok az esküvő előtti pánikon és kimondjátok az igent, sokkal jobban érzed magad! De vajon hogyan reagál a tested arra, ha férjhez mész? Most eláruljuk, mennyi minden játszódik le benned életed egyik legfontosabb eseménye után!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez történik a testeddel, ha férjhez mész

No stressz

Fogadjunk, te is sokat paráztál, amikor szingli voltál, és már nagyon szerettél volna egy jó pasit magad mellé? Az esküvő előtti készülődés is jár izgalmakkal, de amint férjhez mész, vége az idegeskedésnek! Nincs több rosszul sikerült randi, nincs több magányosan eltöltött éjszaka, nem kell mindent egyedül megoldanod. Kutatások szerint a házaspárok jóval kevesebbet stresszelnek, mint azok, akik egyedül élnek. Ehhez persze az kell, hogy sokat beszélgessetek, és megosszátok egymással az érzéseiteket.

Szuperegészség

Már az esküvőre ledobsz pár kilót, hogy még gyönyörűbb legyél a menyasszonyi ruhádban. A szakemberek szerint sokan meg is tartják az álomalakot a mézeshetek után is, a házasság ugyanis a legtöbb párt arra buzdítja, hogy maradjon kívánatos a párja számára.

Szerelemkilók

Az előző hatással éppen ellentétesre is számíthatsz, ha férjhez mész. Megnyugszol, mert végre életed párja mellett vagy, és azt érzed, szeretni fog akkor is, ha felcsúszik rád pár szerelemkiló. Szakértők szerint az esküvő után a házaspárok egy része hajlamos lemondani a rendszeres mozgásról, helyette jönnek a közös filmnézések egy zacskó csipsz társaságában. Sok esetben pedig a babázás veszi el az időt a testmozgástól.

Örökre fiatalon

Nincs megnyugtatóbb annál, hogy együtt élsz valakivel, akiben megbízol, akire számíthatsz, ha valami gáz van, és a jó élményeket is együtt élitek át. Ez az érzelmi biztonság a szervezetedre is szuper hatással van, növeli az ellenállóképességét, így előfordulhat, hogy az esküvő után hónapokig nem kell dokihoz mennetek! Kutatások szerint a párban élők ráadásul hosszabb ideig élnek egészségesen, mint a társtalanok.

Csak pozitívan!

Emlékszel még azokra az időkre, amikor egyedül voltál? Mindennap depisen keltél, és vágyakozva nézted a csókolózó párokat az utcán? Nos, a tartós házasság ezen is változtat. Elkezded a dolgok jó oldalát nézni, és azt érzed, ketten bármire képesek vagytok!

Címkék: egészség esküvő esküvőtervezés kapcsolat nagy nap szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

7 bizarr esküvői szokás a világ különböző országaiból

7 bizarr esküvői szokás a világ különböző országaiból

Fekete menyasszonyi ruha, kötelező sírás és láncfűrész – ez csak néhány a világ nemzeteinek hagyományos esküvői szokásai közül. Olvasd el a legbizarabbakat!

Mit, mennyit és mikor? Nászajándék-guide, ha bizonytalan vagy a meglepetésed miatt

Beköszöntött az esküvőszezON, vele együtt pedig a nászajándék-para, ami könnyen leküzdhető, ha betartod az íratlan ajándékozási szabályokat.