Ennél szomorúbb esküvői sztorit még nem hallottál

Órákkal azután halt meg betegségében, hogy kimondta férjének a boldogító igent. Szívszorító történet, ami egyszerre gyönyörű és borzalmasan szomorú.

Ennél szomorúbb esküvői sztorit még nem hallottál

Heather Mosher még karácsony előtt hozzáment élete szerelméhez, és végre kimondta az igent annak a pasinak, akinek mindig is akarta. Gyönyörű és boldog sztorinak hangzik, pedig sajnos egyáltalán nem az. Heather ugyanis a kórházi ágyán feküdve viselte menyasszonyi ruháját, utolsó szavai az esküvői fogadalma volt, ugyanis 18 órával később meghalt.

Christina (@christina.lee.photography) által megosztott bejegyzés,

Heather már két éve küzdött a rákkal, és senki nem gondolta volna, hogy eljut eddig, hogy annyira erős, hogy még halála előtt hozzá tud menni szerelméhez. A szomorú, de gyönyörű esküvőről készült képek bejárták a netet, és sorra osztják meg az emberek Heather és David történetét.

Christina (@christina.lee.photography) által megosztott bejegyzés,

A két fiatal még két és fél évvel ezelőtt, 2015 májusában találkozott egy tánctanfolyamon, és már akkor elválaszthatatlanok voltak. Kapcsolatukat viszont hamar beárnyékolta, hogy kiderült, Heathernek mellrákja van. David még aznap megkérte Heather kezét, pár napra rá pedig kiderült, hogy a lány a betegség egy nagyon ritka, agresszív fajtájától szenved. 2017 őszére a betegség már az agyát is elérte, két hónapra rá pedig már egyedül sem tudott lélegezni. Orvosai azt hitték, az októbert is alig éri meg, de Heather küzdött, mert hozzá akart menni szerelméhez. December 30-ra tervezték a nagy napot, de a lány rosszabbodó állapota miatt előrehozták december 22-re. David akkor már tudta, hogy ez az utolsó alkalom, hogy együtt lehetnek, és sajnos igaza lett, mert Heather órákkal az esküvő után meghalt. Viszont előtte még átélhette élete legboldogabb napját.

Christina (@christina.lee.photography) által megosztott bejegyzés,

Még több

Esküvő