Máris megvan 2018 legbotrányoabb esküvői ruhája!

A naked rucik idén is szupertrendik, viszont ez a „meztelen” esküvői overál talán már túl sokat mutat…

Máris megvan 2018 legbotrányoabb esküvői ruhája!

Ugye, hogy a vörös szőnyegen milyen jól néz ki egy naked ruci? Nem csoda, hogy a Kardashian-Jenner családban is extra népszerűnek számítanak. Most viszont egy spanyol esküvői ruhaszalon, a Pronovias álmodott meg egy „meztelen” menyasszonyi overált, amin sok netező totál kiakadt, ugyanis túlságosan extrémnek és merésznek találják a kreációt.

A rucit egy gyönyörű modell, Cristi Pedroche segítségével mutatták be először, aki egyébként szilveszterkor is a naked overálban bulizott, amit egy óriási piros kabáttal is felturbózott. Hát, az tuti, hogy ő volt a legszexibb a partin, hiszen a ruha totál átlátszó, így az idomait csupán náhány aprócska csipke takarta. A modell csajszi viszont simán bevállalta, és egy galériát is megosztott Instáján a szettjéről.

A rucit egyébként majdnem 250 órán át készítették, és több mint 200 kristályt használtak fel hozzá. Nem semmi! Ráadásul hatalmas újításnak számít, hiszen – bár a naked esküvői rucik már eddig is hódítottak –  a naked esküvői overált ez a spanyol cég alkotta meg először. Te mit gondolsz a ruciról, szerinted is túl bevállalós egy esküvőre?

Még több

Esküvő