A legszebb filmes menyasszonyi ruhák

A múltkori mozi alkalmával annyira beleszerettél a főszereplő ruhájába, hogy gondolatban már el is mentetted az inspiráció gyűjteményedbe? Segítünk az álmodozásban, és összeszedtük minden idők legdögösebb fehér rucijait a vászonról!

A legszebb filmes menyasszonyi ruhák

Sarah Jessica Parker – Szex és New York

Az elefántcsontszínű ruhaköltemény Vivienne Westwood nevéhez fűződik, amit Carri egy óriási tolldísszel tette igazán egyedivé. Az egyetlen negatívuma, hogy nem éppen zökkenőmentes benne az oltárig vezető út, de mi tudjuk, hogy egy egyszerűbb ruhában is lehet boldog az igen. Legalábbis Carrie-nek!

carrie-bradshaw-2018-cosmopolitan

Kristen Stewart – Alkonyat – Hajnalhasadás

A legtöbb 18 éves ara nem tudná megengedni magának Caroline Herrera ruháit, de persze az is igaz, hogy nem sok 18 éves lány megy feleségül egy igazi vámpírhoz, ugye. Bella visszafogott, csipkeujjú ruhája tükrözte a lány énjét: egy laza konttyal, hosszú fátyollal elegáns lett a végeredmény.

alkonyat-eskuvo-2018-cosmopolitan

Kate Hudson – A csajok háborúja

A film stylistja elárulta, hogy azért választotta ezt az álomszép Vera Wang ruhát Katenek, hogy úgy nézzen ki, mint a tökéletes marcipán-menyasszonyok a torták tetején. Bejött a terv!

kate-hudson-2018-cosmopolitan

Anne Hathaway – A csajok háborúja

Ugyanebben a filmben a másik menyasszony ruhája is egy Vera Wang kreálmánya. A filmben Emma az anyukájától örökli, ezért fontos volt, hogy egy időtlen, romantikus összhatást érjenek el, egy kis vintage beütéssel.

anne-hathaway-2018-cosmopolitan

Keira Knightley – Igazából szerelem

A rendező, Richard Curtis szerette volna, ha Keira szexin fest az esküvői jelenetben, ezért eredetileg egy crop topos, vagányabb megoldást terveztek a színésznőnek. Végül mégis inkább a már ikonikus, tollas megoldás lett a befutó.

keira-knightley-2018-cosmopolitan

Rachel McAdams –Fogadom

Ugye, hogy a tipikustól totál eltérő ruha is lehet álomszép, és cuki? Ez a rózsaszín mini a bevállalós menyasszonyok kedvence. Rachel úgy nézett ki benne, mint egy igazi tündér!

rachel-mcadams-2018-cosmopolitan

Natalie Portman – Star Wars – A klónok támadása

Padmé hercegnő titkos esküvőjére egy 1900-as éveket idéző csipkeruhában érkezett. Mit gondolsz, a fátyol is megállná a helyét ma, vagy az maradjon inkább a filmben?

natalie-portman-2018-cosmopolitan

Julia Roberts – Oltári nő

Nicsak, már az 1990-es években is milyen nőcis és trendi volt a vállat szabadon hagyó felsőrész! A finom csipkeberakás és a gyöngyök érzéki menyasszonnyá varázsolták Juliát.

julia-roberts-2018-cosmopolitan

Neked melyik tetszett a legjobban?

Még több

Esküvő