A cicás esküvői fotóknál ma nem látsz cukibbat!

Ha te is odavagy a cicusokért, akkor a következő esküvői fotóktól tuti, hogy elakad a szavad! Macska-mániásoknak egyenesen kötelező őket lecsekkolni!

Emlékszel még arra a párra, akik extra pikáns módon szerették volna egyedivé tenni az esküvői fotóikat? És arra a magyar párra, akik sok-sok kilométert utaztak, hogy egy hatalmas viharban készüljön róluk néhány fotó? Nos, Marianna Zampieri, olasz fényképész ennél finomabb módját választotta a feltűnésnek… A saját esküvői fotózására készülődött, amikor kitalálta, hogy a képekre valahogy szeretné becsempészni doromboló négylábú barátját, Arthurt is. Amikor a vőlegénye meghallotta az ötletet, először furán nézett a csajszira, de Marianna annyira szerette volna megörökíteni a cicusát, hogy végül ő is belement a dologba. 

El is készült egy külön fotósorozat a meseszép menyasszonyról és cicájáról, amiket a nagy nap után körbe is küldtek a násznépnek. A képek pedig akkora sikert arattak az ismerősök között, hogy később a lány felkérést kapott egy barátjától, hogy a nagy napon róluk is készítsen hasonló sorozatot. Mostanra pedig igazi rajongótábora lett a cicás fotóknak, és Marianna sorra kapja a megrendeléseket. A legszebb fotókat most te is lecsekkolhatod!

galéria

A cicás esküvői fotóknál ma nem látsz cukibbat!

A cicás esküvői fotóknál ma nem látsz cukibbat!

Fotó megosztása:

Még több

Esküvő