5+1 dolog, amit tudnod kell, mielőtt esküvői ruhát választasz

Frizura pipa. Smink pipa. Ékszerek pipa. De mi a helyzet a menyasszony leglátványosabb kellékével, a ruhával? Ha a nagy napodra készülsz, ez kötelező olvasmány!

5+1 dolog, amit tudnod kell, mielőtt esküvői ruhát választasz

1. Ne ess kétségbe!

Lehet, hogy a legjobb barátnődnek már az első ruhapróba alkalmával szerencséje volt és megtalálta álmai ruciját, de ez nem jelenti azt, hogy veled is így lesz. Nyugi, nem te leszel az első ara, aki csak a harmadik, az ötödik, vagy éppen a hetedik üzletben talál rá az igazira! 

2. Inspirálódj!

Nézelődj a neten, vásárolj katalógusokat, hogy meg tudd fogalmazni, mi az a stílus, amit el tudnál képzelni magadnak! A legjobb, ha az összes képet lemented egy helyre, esetleg kinyomtatod, hogy mindig szem előtt legyenek!

3. Mennyi az annyi!?

Az első és legfontosabb, hogy meghatározd, mennyi pénzed van a rucira. Ha pedig nem fér bele a méregdrága álomruha, akkor ne próbáld fel, mert csak a szívedet fájdítod. Hidd el, találsz magadnak sokkal szebbet!

Searching for that special dress

Searching for that special dress

4. Csak pozitívan!

Ha úgy mész be a szalonba, hogy itt tuti, nem találod meg a ruhád, akkor nem is fogod. Legyél nyitott, rugalmas és fókuszálj!

5. Ne legyél Hamupipőke!

Ha menyasszonyi ruhát próbálsz, mindig vidd magaddal az esküvőre szánt magassarkúd. Így megnézheted, hogy festesz a ruciban pár centivel magasabban és kecsesebben.

+1 Ne aggódj!

Bármilyen is legyen a végeredmény, a vendégsereg egész nap benned fog gyönyörködni!

Young couple dancing during wedding reception in domestic garden

Még több

Esküvő