5 esküvői tortatrend, ami 2018-ban hódítani fog

Ha szereted a letisztult formákat, a pasztell színeket és a mennyei ízeket, akkor garantáltan ez a szezon lesz a kedvenced!

5 esküvői tortatrend, ami 2018-ban hódítani fog
Vannak, akiknek csak a feltűnőség számít, másoknak inkább az íz a fontos, de akadnak olyanok is, akik kizárólag a hagyományos mintákra voksolnak, ha esküvői tortáról van szó. Mindenesetre az biztos, ha a nagy napodra készülsz, akkor nem árt, ha a ruhaválasztás mellett azt is időben átgondolod, milyen tortát szeretnél éjfélkor felvágni!
1. Meztelen fincsiség
Faye Cahill, sütimester szerint 2018-ban is hódítani fognak az úgynevezett naked cake-ek, vagyis a pucér torták. Hogy miért meztelenek? Mert semmilyen mázréteg nem borítja a tésztájukat, nézd csak!
 
2. Torta-művészet
A szakértő szerint idén minél művészibb egy torta, annál menőbbnek számít! Tökéletes példa erre ez az ezüstös édesség!
 
3. Mázas falatok
Ha viszont szeretnél ragaszkodni a kicsit megszokottabb dizájnhoz, akkor mindenképpen válassz fondanttal készített kreációt. A cukros bevonónak köszönhetően szuperül lehet variálni a menő mintákat és a szép színeket!
 
4.Virágom, virágom!
Faye szerint idén rengetegen szavaznak majd a virágos tortákra, legyen szó igazi növényekről, vagy kézzel készített, ehető szirmokról.
 
5. Jöhet a banán?
És ami a legizgalmasabb: a szakértő szerint a banános íz extra keresett lesz idén, mivel a tavasszal házasodó Harry herceg és Meghan Markle kedvence is ez.
 
Nálad melyik trend lett a kedvenc?

Még több

Esküvő