Ezekről az eljegyzési fotókról beszél ma mindenki

A fiatal szerelmesekről egy befagyott vízesés előtt lőttek meseszép fotókat. Tuti, hogy elakad a szavad, ha meglátod őket!

Ezekről az eljegyzési fotókról beszél ma mindenki

Ha eljegyzési fotókról van szó, akkor általában minden pár a tökéletes időzítésre vár – a pillanatra, amikor ragyog a nap, amikor nyílnak a virágok, és amikor a langyos szelő pont annyira kap bele a menyasszony hajába, hogy az az Instán is szuperül mutasson. Morgan Daye és Josh Morris viszont december közepén döntöttek úgy, hogy elkészítenék a fotókat a Tennessee-i Bald River vízesésnél.

eljegyzesi-fotok-cosmopolitan

A helyszínválasztás nem volt véletlen, a pár rengetegszer randizott itt a kapcsolatuk elején, ezért mindkettőjük számára nagyon fontos volt, hogy itt készüljenek a fotók. A vízesés viszont egyáltalán nem úgy nézett ki, ahogy megszokták – a téli mínuszoknak köszönhetően ugyanis teljesen befagyott.

eljegyzesi-fotok-cosmopolitan2

A káprázatos képeket egyik fotós barátjuk, Kellie Elmore készítette, akit teljesen elvarázsolt a látvány. „Ez volt az én nászajándékom nekik” – mondta a lány a People magazinnak. „De arra nem számítottam, hogy a vízesés be lesz fagyva. Fenséges látvány volt.”

eljegyzesi-fotok-cosmopolitan5

Oké, most biztos arra gondolsz, mégis hogy tudtak ilyen hidegben meleg ruhák nélkül pózolni. Hát, nem könnyen! Állítólag a fotózás alatt nagyon fáztak (még úgy is, hogy Morgan a ruhája alatt hótaposót viselt), de tudták, hogy a végeredményért megéri pár percig vacogni. És el kell ismernünk, hogy teljesen igazuk volt, ugyanis az álomszép fotók azóta körbejárták a netet. Ugye te is imádod őket!?

eljegyzesi-fotok-cosmopolitan4

Még több

Esküvő