2018.01.21.@ 12.01

6 pasi őszinte vallomása az esküvőszervezésről

Te szinte már az órákat számolod a nagy napig, miközben gondos kis jegyzeteket írsz mindenről. De vajon mi jár a srác fejében?

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 pasi őszinte vallomása az esküvőszervezésről

„Pár napja 2 órán keresztül tortákat kóstolgattam, és legalább ennyi időt szántam rá, hogy 50 különböző fehér árnyalat közül kiválasszuk a szerelmemmel a meghívó papírját. Csajok, könyörgöm: torta torta, fehér fehér. Szándékosan akartok felidegesíteni? Ez valami teszt, hogy mennyire vagyunk türelmesek és empatikusak? Semennyire, lapozhatunk?” (Peti, 27)

„Én már az elején kijelentettem, hogy ebben a témában olyan vagyok, mint vezérigazgató, aki nem akarja, hogy minden aprósággal megzavarják. Így a barátnőm tényleg csak akkor kérdez, ha nagyon bizonytalan. Szóval soha, és imádom ezért!” (Tibi, 29)

„Szándékosan egy hónapot hagytam eltelni a lánykérés és az esküvő között, mert nem akartam évekig húzni a szervezést. A menyasszonyom persze kiakadt, hogy ez lehetetlen. 2 éve házasok vagyunk, és a barátaink a mai napig emlegetik, mennyire klassz buli volt.” (Ágoston, 32)

„Csajom sincs, szóval távol állok az esküvőtől, mint Leonardo DiCaprio, de ha egyszer aktuális lesz a téma, tuti nem sajnálom majd a pénzt, hogy felfogadjak egy profi esküvőszervezőt. Ha az embereknek természetes, hogy költenek válóperes ügyvédre, akkor miért ezen spórolnának?” (Máté, 25)

„A napokban eljegyzési gyűrűt nézegettem a barátnőmnek. Ki is választottam egyet, ami tetszene. Aztán eszembe jutott, hogy ahol gyűrű, ott esküvő, ahol esküvő, ott szervezés, ahol szervezés, ott vita. És én nem szeretem a vitát. Szóval inkább elvittem moziba.” (Balázs 24)

„Az esküvőt várom, de az azt megelőző 5 hónapot szívesen átugranám. De az talán segít, ha úgy tekintek rá, mint egy csapatépítőre. Várj, nem…” (Alex, 27)

Címkék: eljegyzés esküvő esküvőszervezés férfiak lánykérés vallomás vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

Szinte minden lány rémálma egy rosszul kiválasztott eljegyzési gyűrű. Három bátor exmenyasszony az amerikai Cosmónak elárulta, milyen érzés volt, mikor megpillantották életük legfontosabb ékszerét, és utálták.

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Ezen vitatkoznak a párok legtöbbet az esküvő után

Hiába a boldogító igen és a lángoló szerelem, a friss házaspárok is képesek összebalhézni mindennapos dolgokon, a legfrissebb kutatásokból pedig az is kiderül, hogy mik a leggyakoribb vitatémák!

10 téli esküvői fotó, amitől eláll a szavad

Bár az esküvő-szezon egyértelműen a tavaszi és nyári hónapokra esik, néhány bevállalós pár mégis inkább a havas tájra szavazott! A végeredmény pedig El-KÉ-PESZ-TŐ-EN romantikus lett!

Egy cuki Disney mese ihlette ezt az esküvői fotózást

Ha meglátod a képeket, tutira beugrik az egyik legnépszerűbb jelenet! Olvass tovább, hogy kiderítsd, melyik!

10 év után meglett a tenger mélyén elveszett gyűrű

Szerinted mekkora esély van arra, hogy egy búvárkodás közben eltűnt gyűrű valaha előkerül? És arra, hogy éppen egy ismerősöd találja meg? Nos, úgy tűnik, vannak még csodák!

Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.