2018.01.21.@ 12.01

6 pasi őszinte vallomása az esküvőszervezésről

Te szinte már az órákat számolod a nagy napig, miközben gondos kis jegyzeteket írsz mindenről. De vajon mi jár a srác fejében?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

6 pasi őszinte vallomása az esküvőszervezésről

„Pár napja 2 órán keresztül tortákat kóstolgattam, és legalább ennyi időt szántam rá, hogy 50 különböző fehér árnyalat közül kiválasszuk a szerelmemmel a meghívó papírját. Csajok, könyörgöm: torta torta, fehér fehér. Szándékosan akartok felidegesíteni? Ez valami teszt, hogy mennyire vagyunk türelmesek és empatikusak? Semennyire, lapozhatunk?” (Peti, 27)

„Én már az elején kijelentettem, hogy ebben a témában olyan vagyok, mint vezérigazgató, aki nem akarja, hogy minden aprósággal megzavarják. Így a barátnőm tényleg csak akkor kérdez, ha nagyon bizonytalan. Szóval soha, és imádom ezért!” (Tibi, 29)

„Szándékosan egy hónapot hagytam eltelni a lánykérés és az esküvő között, mert nem akartam évekig húzni a szervezést. A menyasszonyom persze kiakadt, hogy ez lehetetlen. 2 éve házasok vagyunk, és a barátaink a mai napig emlegetik, mennyire klassz buli volt.” (Ágoston, 32)

„Csajom sincs, szóval távol állok az esküvőtől, mint Leonardo DiCaprio, de ha egyszer aktuális lesz a téma, tuti nem sajnálom majd a pénzt, hogy felfogadjak egy profi esküvőszervezőt. Ha az embereknek természetes, hogy költenek válóperes ügyvédre, akkor miért ezen spórolnának?” (Máté, 25)

„A napokban eljegyzési gyűrűt nézegettem a barátnőmnek. Ki is választottam egyet, ami tetszene. Aztán eszembe jutott, hogy ahol gyűrű, ott esküvő, ahol esküvő, ott szervezés, ahol szervezés, ott vita. És én nem szeretem a vitát. Szóval inkább elvittem moziba.” (Balázs 24)

„Az esküvőt várom, de az azt megelőző 5 hónapot szívesen átugranám. De az talán segít, ha úgy tekintek rá, mint egy csapatépítőre. Várj, nem…” (Alex, 27)

Címkék: eljegyzés esküvő esküvőszervezés férfiak lánykérés vallomás vicces

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Egy szimpla eljegyzés utáni képnek tűnik, azonban van egy csavar a történetben, ugyanis nem a leendő feleség kezén van a gyűrű.

Ez a menyasszony kifizettette az ételt az esküvőjén

Nem, nem olvastad félre a címet, ez tényleg megtörtént. Hidd el, nálad már csak a násznép volt sokkossabb állapotban, amikor szembesültek a "kedves" kéréssel.