6 pasi őszinte vallomása az esküvőszervezésről

Te szinte már az órákat számolod a nagy napig, miközben gondos kis jegyzeteket írsz mindenről. De vajon mi jár a srác fejében?

6 pasi őszinte vallomása az esküvőszervezésről

„Pár napja 2 órán keresztül tortákat kóstolgattam, és legalább ennyi időt szántam rá, hogy 50 különböző fehér árnyalat közül kiválasszuk a szerelmemmel a meghívó papírját. Csajok, könyörgöm: torta torta, fehér fehér. Szándékosan akartok felidegesíteni? Ez valami teszt, hogy mennyire vagyunk türelmesek és empatikusak? Semennyire, lapozhatunk?” (Peti, 27)

„Én már az elején kijelentettem, hogy ebben a témában olyan vagyok, mint vezérigazgató, aki nem akarja, hogy minden aprósággal megzavarják. Így a barátnőm tényleg csak akkor kérdez, ha nagyon bizonytalan. Szóval soha, és imádom ezért!” (Tibi, 29)

„Szándékosan egy hónapot hagytam eltelni a lánykérés és az esküvő között, mert nem akartam évekig húzni a szervezést. A menyasszonyom persze kiakadt, hogy ez lehetetlen. 2 éve házasok vagyunk, és a barátaink a mai napig emlegetik, mennyire klassz buli volt.” (Ágoston, 32)

„Csajom sincs, szóval távol állok az esküvőtől, mint Leonardo DiCaprio, de ha egyszer aktuális lesz a téma, tuti nem sajnálom majd a pénzt, hogy felfogadjak egy profi esküvőszervezőt. Ha az embereknek természetes, hogy költenek válóperes ügyvédre, akkor miért ezen spórolnának?” (Máté, 25)

„A napokban eljegyzési gyűrűt nézegettem a barátnőmnek. Ki is választottam egyet, ami tetszene. Aztán eszembe jutott, hogy ahol gyűrű, ott esküvő, ahol esküvő, ott szervezés, ahol szervezés, ott vita. És én nem szeretem a vitát. Szóval inkább elvittem moziba.” (Balázs 24)

„Az esküvőt várom, de az azt megelőző 5 hónapot szívesen átugranám. De az talán segít, ha úgy tekintek rá, mint egy csapatépítőre. Várj, nem…” (Alex, 27)

Még több

Esküvő