A férj vette fel a felesége nevét, mindenki gyűlöli őket

Képzeld, egy friss házaspárnak durván neki támadtak a netezők, csak azért, mert nem a nő vette fel a férje nevét, hanem fordítva.

A férj vette fel a felesége nevét, mindenki gyűlöli őket

Egyre több alkalommal fordul elő, hogy a házasság után nem a lányok veszik fel a pasik nevét, hanem a férjek a feleségükét. Egy fiatal ausztrál házaspár, Grant és Jade is ezt tette, azonban az esküvőjük után borzalmas hozzászólásokat kaptak a Facebookon, miután a srác megváltoztatta a nevét. A pár azért döntött így, mert Jade családjában senki nem tudja tovább vinni az ő vezetéknevüket, a srácnak viszont még vannak rokonai. „Mindent megkaptunk már: haljunk meg balesetben, öljük meg magunkat. Meg persze vannak azok a gyerekes ostobaságok, hogy tampont is én használok-e. Az hiszem nagyon szomorú, hogy ebből ekkora ügy lett” – mondta Grant.

Grant Phillips (@grant87) által megosztott bejegyzés,

Grant úgy gondolja, hogy azok, akik ezeket az üzeneteket, hozzászólásokat írták, azok sosem mernék felvállalni szemtől szemben a véleményüket. Abban is biztos, hogy a beszólogatóknak saját problémáik vannak, és valahol le kell vezetniük a dühüket. Szóval úgy döntött, nem is foglalkozik velük, azonban eggyel kivételt tett, ugyanis pontosan tudta, ki küldte. Továbbította a srác feleségének, aki nagyon felháborodott azon, hogy a férje ezt gondolja.

Grant Phillips (@grant87) által megosztott bejegyzés,

Még több

Esküvő