2018.01.22.@ 15.01

A férj vette fel a felesége nevét, mindenki gyűlöli őket

Képzeld, egy friss házaspárnak durván neki támadtak a netezők, csak azért, mert nem a nő vette fel a férje nevét, hanem fordítva.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A férj vette fel a felesége nevét, mindenki gyűlöli őket

Egyre több alkalommal fordul elő, hogy a házasság után nem a lányok veszik fel a pasik nevét, hanem a férjek a feleségükét. Egy fiatal ausztrál házaspár, Grant és Jade is ezt tette, azonban az esküvőjük után borzalmas hozzászólásokat kaptak a Facebookon, miután a srác megváltoztatta a nevét. A pár azért döntött így, mert Jade családjában senki nem tudja tovább vinni az ő vezetéknevüket, a srácnak viszont még vannak rokonai. „Mindent megkaptunk már: haljunk meg balesetben, öljük meg magunkat. Meg persze vannak azok a gyerekes ostobaságok, hogy tampont is én használok-e. Az hiszem nagyon szomorú, hogy ebből ekkora ügy lett” – mondta Grant.

Grant Phillips (@grant87) által megosztott bejegyzés,

Grant úgy gondolja, hogy azok, akik ezeket az üzeneteket, hozzászólásokat írták, azok sosem mernék felvállalni szemtől szemben a véleményüket. Abban is biztos, hogy a beszólogatóknak saját problémáik vannak, és valahol le kell vezetniük a dühüket. Szóval úgy döntött, nem is foglalkozik velük, azonban eggyel kivételt tett, ugyanis pontosan tudta, ki küldte. Továbbította a srác feleségének, aki nagyon felháborodott azon, hogy a férje ezt gondolja.

Grant Phillips (@grant87) által megosztott bejegyzés,

Címkék: családnév esküvő feleség férj név vezetéknév

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

Még Justin Biebert is annyira megviseli az eljegyzése, hogy képes volt az utcán elsírni magát Hailey Baldwinnal együtt. De mi ebben ennyire megrendítő? Egy lány elmesélte a saját történetét.

„Megkért a barátnőm, hogy mégse legyek a koszorúslánya”

Nincs is meghatóbb dolog, mint ha a BFF-ed felkér arra, hogy a nagy napon te legyél a koszorúslánya. Kivéve, ha félúton meggondolja magát…

Ez az év legbizarrabb esküvője

Az oké, hogy az ikrek általában nagyon ragaszkodnak egymáshoz, de amit ez a két ikerpár tett, talán már túlzás egy kicsit. Olvasd el a sztorijukat!

A Jurassic parkos esküvőnél nem látsz ma menőbbet

Gyerekkori álmát valósította meg ez a fiatal pár, amikor összeházasodtak.