2018.01.22.@ 15.01

Ezekről a sellős eljegyzési fotókról beszél ma mindenki

Ha kislányként te is arról álmodoztál, hogy sellőként úszkálsz az óceánban, akkor ezekbe a különleges fotókba tuti, hogy első látásra beleszeretsz!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezekről a sellős eljegyzési fotókról beszél ma mindenki

Eric Martinez egyetlen dolgot biztosan tudott a barátnőjéről, Cammy Rynae Cuocoról: hogy totál odavan a sellőkért. Így amikor elhatározta, hogy felteszi neki a nagy kérdést, abban biztos volt, hogy a sellőfarok nem hiányozhat majd a meglepik közül. De kezdjük is az elején! Eric ugyanis nem egy meglepetést, hanem egy meglepetés-sorozatot szervezett meg barátnőjének

sello-eljegyzes-cosmopolitan6

Először is elvitte Cammy-t egy spontán nyaralásra Mexikóba, ahová elhívta barátnője kedvenc fotósát, Polly Dawsont is. Szerelmének persze először csak azt mondta, hogy átlagos, nyaralós fotókat szeretne készíteni, de amikor odaértek a tervezett helyszínre, egy titokzatos barlangba, akkor Eric letérdelt a lány elé, és megkérte a kezét. Az öröm már itt is hatalmas volt, viszont a legizgalmasabb meglepi csak most következett: a pasi ugyanis egy sellős eljegyzési fotózást is leszervezett.

sello-eljegyzes-cosmopolitan5

sello-eljegyzes-cosmopolitan8

A lánny imádta az ötletet, és alig várta, hogy csodaszép sellő-menyasszonyként fotózkodjon. „Nyilván minden kislány arról álmodozik, hogy hercegnő legyen, de az én kedvencem mindig Ariel volt” – mesélte boldogan Cammy. És ahogy a kis hableány is, úgy ő is megtalálta a hercegét, akit ráadásul szintén Ericnek hívnak, mit Ariel választottját. Zseniális, nem?

sello-eljegyzes-cosmopolitan

sello-eljegyzes-cosmopolitan3

sello-eljegyzes-cosmopolitan1

Címkék: eljegyzés eljegyzési fotók lánykérés sellő szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Egy szimpla eljegyzés utáni képnek tűnik, azonban van egy csavar a történetben, ugyanis nem a leendő feleség kezén van a gyűrű.

Ez a menyasszony kifizettette az ételt az esküvőjén

Nem, nem olvastad félre a címet, ez tényleg megtörtént. Hidd el, nálad már csak a násznép volt sokkossabb állapotban, amikor szembesültek a "kedves" kéréssel.