Ezekről a sellős eljegyzési fotókról beszél ma mindenki

Ha kislányként te is arról álmodoztál, hogy sellőként úszkálsz az óceánban, akkor ezekbe a különleges fotókba tuti, hogy első látásra beleszeretsz!

Ezekről a sellős eljegyzési fotókról beszél ma mindenki

Eric Martinez egyetlen dolgot biztosan tudott a barátnőjéről, Cammy Rynae Cuocoról: hogy totál odavan a sellőkért. Így amikor elhatározta, hogy felteszi neki a nagy kérdést, abban biztos volt, hogy a sellőfarok nem hiányozhat majd a meglepik közül. De kezdjük is az elején! Eric ugyanis nem egy meglepetést, hanem egy meglepetés-sorozatot szervezett meg barátnőjének

sello-eljegyzes-cosmopolitan6

Először is elvitte Cammy-t egy spontán nyaralásra Mexikóba, ahová elhívta barátnője kedvenc fotósát, Polly Dawsont is. Szerelmének persze először csak azt mondta, hogy átlagos, nyaralós fotókat szeretne készíteni, de amikor odaértek a tervezett helyszínre, egy titokzatos barlangba, akkor Eric letérdelt a lány elé, és megkérte a kezét. Az öröm már itt is hatalmas volt, viszont a legizgalmasabb meglepi csak most következett: a pasi ugyanis egy sellős eljegyzési fotózást is leszervezett.

sello-eljegyzes-cosmopolitan5

sello-eljegyzes-cosmopolitan8

A lánny imádta az ötletet, és alig várta, hogy csodaszép sellő-menyasszonyként fotózkodjon. „Nyilván minden kislány arról álmodozik, hogy hercegnő legyen, de az én kedvencem mindig Ariel volt” – mesélte boldogan Cammy. És ahogy a kis hableány is, úgy ő is megtalálta a hercegét, akit ráadásul szintén Ericnek hívnak, mit Ariel választottját. Zseniális, nem?

sello-eljegyzes-cosmopolitan

sello-eljegyzes-cosmopolitan3

sello-eljegyzes-cosmopolitan1

Még több

Esküvő