2018.01.23.@ 08.01

Csak az esküvő után költöztek össze, ez történt

Gondolnád, hogy vannak párok, akiknek fogalmuk sincsen, milyen minden nap egymás mellett ébredni? Egy lány most elmeséli neked őszinte tapasztalatait!

Németh Cintia
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csak az esküvő után költöztek össze, ez történt

Az amerikai Cosmo szerkesztője, Brooke mindig koliban lakott, szóval a társasági élet nem volt ismeretlen a számára. Azonban a pasijával teljesen más államban éltek, és ez megnehezítette az összeköltözésüket – egészen mostanáig! Brooke élménye számodra lehet, hogy természetes, de sokat tanulhatsz abból a listából, amit ő okoskodott ki, amikor összeköltözött a férjével a lagzi után!

Mindig a rendszerető győz!

Nincs több szekrénybe vagy ágy alá rejtés: minden terület közös! Ez azt jelenti, hogy nagyon cselesnek kell lenned, ha el szeretnéd rejteni például a legutóbbi shoppingolásod eredményeit a szerelmed elől, mert nincsen saját szobád. Brooke szerint ő a rendetlenebb, és mindig a férje győz, ha a kupi az úr!

A konyha új élményt nyújt

via GIPHY

Mivel Brooke eddig magára főzött, nem annyira érdekelte, hogy mit és hogyan eszik. Mióta azonban a férje hasára is gondolnia kell, tiszta gasztro tündér lett, és a müzlin és a sült csirkén túl egy csomó fincsi dolgot el tud készíteni – mert van kinek!

Nem vagytok együtt egész nap

A szerkesztő parázott az összezártságtól. De tévedett! Ha mindketten dolgoztok, akkor nagyjából csak enni, pihizni és aludni jártok haza hét közben. Ez csak elsőre tűnik olyan soknak és furának, a valóságban majd’ megőrültök majd, hog végre egymással legyetek egy fárasztó nap után.

A fürdőszobában töltött percek viccesek!

via GIPHY

Brooke esetében extrán, hiszen a férje fogorvos! Gondolhatod, szegény lány mennyire aprólékosan mosott fogat az első pár nap! A különböző női higiéniai kellékekről nem is beszélve! Nincs értelme rejtegetni a pasid elől semmi ilyesmit, mert úgyis megtalálja őket.

Okosan válassz térfelet!

via GIPHY

Hallottál már olyanról, hogy egy férfi évekig a bal oldalon alszik, a barátnője a jobb oldalon, és pár év múlva cserélnek? Válassz bölcsen, mert valószínűleg egy jó ideig (ha nem örökre) az lesz a te térfeled. A középre kuckózást pedig felejtsd el!

Mindent kimondasz majd

A Cosmo szerkesztője inkább hallgatott a konfliktusok helyett, ha valaki rendetlenséget hagyott a koliban. Most azonban nyíltan elmondják egymásnak a férjével, ha valaki kilötyöktetett valamit! A kedvesség persze elengedhetetlen.

Nem is olyan félelmetes

Mindenki beijesztette, de szegény Brooke végül rájött, hogy ez közel sem olyan vészhelyzet! Főleg akkor, ha a lelkitársával költözik egy lakásba.

Címkék: esküvő összeköltözés párkapcsolat szerelem vita

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Ezek a legmenőbb eljegyzési helyszínek az Instán

Ezek a legmenőbb eljegyzési helyszínek az Instán

Ugye te is egész életedben emlékezni fogsz rá majd, amikor a pasid remegő kézzel letérdel eléd? Ehhez az emlékezetes pillanathoz bizony tökéletes környezet illik, íme, az idei év legfelkapottabb leánykérős helyszínei!