Csak az esküvő után költöztek össze, ez történt

Gondolnád, hogy vannak párok, akiknek fogalmuk sincsen, milyen minden nap egymás mellett ébredni? Egy lány most elmeséli neked őszinte tapasztalatait!

Csak az esküvő után költöztek össze, ez történt

Az amerikai Cosmo szerkesztője, Brooke mindig koliban lakott, szóval a társasági élet nem volt ismeretlen a számára. Azonban a pasijával teljesen más államban éltek, és ez megnehezítette az összeköltözésüket – egészen mostanáig! Brooke élménye számodra lehet, hogy természetes, de sokat tanulhatsz abból a listából, amit ő okoskodott ki, amikor összeköltözött a férjével a lagzi után!

Mindig a rendszerető győz!

Nincs több szekrénybe vagy ágy alá rejtés: minden terület közös! Ez azt jelenti, hogy nagyon cselesnek kell lenned, ha el szeretnéd rejteni például a legutóbbi shoppingolásod eredményeit a szerelmed elől, mert nincsen saját szobád. Brooke szerint ő a rendetlenebb, és mindig a férje győz, ha a kupi az úr!

A konyha új élményt nyújt

via GIPHY

Mivel Brooke eddig magára főzött, nem annyira érdekelte, hogy mit és hogyan eszik. Mióta azonban a férje hasára is gondolnia kell, tiszta gasztro tündér lett, és a müzlin és a sült csirkén túl egy csomó fincsi dolgot el tud készíteni – mert van kinek!

Nem vagytok együtt egész nap

A szerkesztő parázott az összezártságtól. De tévedett! Ha mindketten dolgoztok, akkor nagyjából csak enni, pihizni és aludni jártok haza hét közben. Ez csak elsőre tűnik olyan soknak és furának, a valóságban majd’ megőrültök majd, hog végre egymással legyetek egy fárasztó nap után.

A fürdőszobában töltött percek viccesek!

via GIPHY

Brooke esetében extrán, hiszen a férje fogorvos! Gondolhatod, szegény lány mennyire aprólékosan mosott fogat az első pár nap! A különböző női higiéniai kellékekről nem is beszélve! Nincs értelme rejtegetni a pasid elől semmi ilyesmit, mert úgyis megtalálja őket.

Okosan válassz térfelet!

via GIPHY

Hallottál már olyanról, hogy egy férfi évekig a bal oldalon alszik, a barátnője a jobb oldalon, és pár év múlva cserélnek? Válassz bölcsen, mert valószínűleg egy jó ideig (ha nem örökre) az lesz a te térfeled. A középre kuckózást pedig felejtsd el!

Mindent kimondasz majd

A Cosmo szerkesztője inkább hallgatott a konfliktusok helyett, ha valaki rendetlenséget hagyott a koliban. Most azonban nyíltan elmondják egymásnak a férjével, ha valaki kilötyöktetett valamit! A kedvesség persze elengedhetetlen.

Nem is olyan félelmetes

Mindenki beijesztette, de szegény Brooke végül rájött, hogy ez közel sem olyan vészhelyzet! Főleg akkor, ha a lelkitársával költözik egy lakásba.

Még több

Esküvő