Ennél veszélyesebb esküvőt még nem láttál

És valószínűleg szebbet sem, hiszen ez a pár megtett mindent, hogy jó ideig ők legyenek a csúcstartók a csodás esküvői képek ranglistáján.

Ennél veszélyesebb esküvőt még nem láttál

Nemrég lecsekkolhattad a tavalyi év díjnyertes lagzis képeit, amin szinte érthetetlen, hogy Kim Weglin és Ryan Jenks fotói nem szerepelnek, hiszen azonnal libabőrös leszel, ha megnézed őket! A szerelmesek ugyanis elég extrém helyszínt választottak, ráadásul a vendégeknek is tartogattak egy kis meglepetést!

A jegyespár ugyanis 122 méterrel a föld felett, egy kanyonban kifeszített színes kötélszőnyegen mondta ki a boldogító igent, sőt a menyasszony a levegőben lépkedett oda szerelméhez. De a többiek sem úszták meg az életveszélyes leplet, hiszen a tanúk és a pap is a köteleken állva hallgathatták meg Kim és Ryan fogadalmait a levegőben, miközben egy légtornász szórakoztatta a közeli sziklán álló násznépet. Az első csók elcsattanása után pedig 10 ejtőernyős lány vetette le magát a mélységbe, miközben rózsaszirmokkal dobálták meg az ifjú párt. Mielőtt még azt hinnéd, hogy ilyen csak a mesében létezik, nézd meg gyorsan a bámulatos képeket!

galéria

Ennél veszélyesebb esküvőt még nem láttál

Ennél veszélyesebb esküvőt még nem láttál

Fotó megosztása:

Még több

Esküvő