10 év után meglett a tenger mélyén elveszett gyűrű

Szerinted mekkora esély van arra, hogy egy búvárkodás közben eltűnt gyűrű valaha előkerül? És arra, hogy éppen egy ismerősöd találja meg? Nos, úgy tűnik, vannak még csodák!

10 év után meglett a tenger mélyén elveszett gyűrű

Az egész sztori annyira hihetetlen, hogy mi kétszer is elolvastuk, hogy biztosan úgy történt-e, ahogy Alana McMillan és férje, Russel elmesélte. Az egész egy Fiji-szigeteki nászúttal kezdődött 2008-ban… A friss házasok ezen a csodás helyen töltötték a mézesheteiket, és még csak pár napja voltak házasok, amikor búvárkodás közben a fiatal férj ujjáról elveszett az örök hűségét jelképező gyűrű. Másfél órán át keresték az ékszert, de hiába, mert a tenger teljesen elnyelte a csillogó ékszert. Végül lemondtak a gyűrűről, és szomorúan tudomásul vették, hogy örökre eltűnt.

48B6A9A200000578-5324017-Alana_McMillan_33_and_her_farmer_husband_Russell_39_-a-4_1517270850049

(Fotó: Alana McMillen)

10 évvel később azonban valóságos csoda történt! Russel, aki ekkorra már két gyönyörű gyermek édesapja lett, éppen egy kollégájával, Willel beszélgetett, amikor szóba került Fiji. Kiderült, hogy mindketten nagyon szeretik ezt a helyet, bár Russelnek nincsenek túl jó emlékei. Elmesélte kollégájának a gyűrű esetét, aki elmondta, hogy ő nyolc évvel ezelőtt a szüleivel nyaralt ott. És – most kapaszkodj meg – azt is elmesélte, hogy talált egy gyűrűt a vízben, ami ugyan tiszta iszap és sár volt , de érezte, hogy egykor fontos lehetett valaki számára, ezért megőrizte. Így szép lassan összeállt a kép, Will pedigvisszaadta a gyűrűt Russelnek

„Alig akartunk hinni a szemünknek, mikor megláttuk. Egy kicsit ugyan elkopott az elmúlt tíz évben, de ez teljesen normális, hiszen két évet az óceán mélyén lapult, míg Will meg nem találta. Ez egy nagyon szerencsés év számunkra, ezért méltó módon szeretnénk megünnepelni a tizedik házassági évfordulónkat, most, hogy Russel ujjára visszakerült a gyűrű. Márciusban Fiji-re utazunk életünk második nászútjára” – mesélte boldogan Alana a Daily Mailnek. 

Még több

Esküvő