2018.01.30.@ 11.01

Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a pár a vécében házasodott össze

Az elmúlt időszakban rengeteg szerelmespár szavazott merészebb helyszínre az esküvőjükön. Voltak, akik az életüket kockáztatták a tökéletes fotókért és egészen a Mount Everest csúcsáig mentek érte. Persze voltak olyan párok is, akik ugyanúgy nem mindennapi helyen mondták ki a boldogító igent, de azért kicsit ennél félősebbek voltak. Gondolj csak az edzőteremben tartott esküvőre, vagy a hullámvasutasra. Most pedig egy pár a női vécében kötötte össze az életét.

Brian és Maria Schulz eredetileg New Jersey állam hivatalában tartották volna a nagy napot, teljesen normális körülmények között. A srác anyukája azonban ki kellett mennie a szertartásról, ugyanis nagyon rosszul lett, és úgy érezte asztmás roham tör rá. A pár nagyon aggódott érte és arra is rájöttek, hogy nem tarthatják meg nélküle az esküvőt, hiszen neki is alá kellene írni majd a papírokat. Gondolkoztak azon, hogy lemondják az egészet, azonban akkor, csak 45 nappal később kaptak volna újra időpontot, amit nagyon nem szerettek volna.

Brain anyukájának közben oxigént adtak és kikísérték a mosdóba, ahol megvárhatta a mentőket. Meglepetésére pedig hamarosan fia és leendő felesége is megjelent a vécében, akik végül a kéztörlők mellett mondták ki a boldogító igent. Elképesztő sztori, nem gondolod?

Címkék: Brian schulz esküvő esküvőszervezés Maria Schulz nagy nap vécé wc

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Kamu eljegyzéssel akar követőket szerezi ez az influenszer

Kamu eljegyzéssel akar követőket szerezi ez az influenszer

Úgy néz ki, hogy mostanában a legőrültebb lépésre is képesek az Insta celebek, hogy többen kövessék őket...