Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.

Ez a pár a vécében házasodott össze

Az elmúlt időszakban rengeteg szerelmespár szavazott merészebb helyszínre az esküvőjükön. Voltak, akik az életüket kockáztatták a tökéletes fotókért és egészen a Mount Everest csúcsáig mentek érte. Persze voltak olyan párok is, akik ugyanúgy nem mindennapi helyen mondták ki a boldogító igent, de azért kicsit ennél félősebbek voltak. Gondolj csak az edzőteremben tartott esküvőre, vagy a hullámvasutasra. Most pedig egy pár a női vécében kötötte össze az életét.

Brian és Maria Schulz eredetileg New Jersey állam hivatalában tartották volna a nagy napot, teljesen normális körülmények között. A srác anyukája azonban ki kellett mennie a szertartásról, ugyanis nagyon rosszul lett, és úgy érezte asztmás roham tör rá. A pár nagyon aggódott érte és arra is rájöttek, hogy nem tarthatják meg nélküle az esküvőt, hiszen neki is alá kellene írni majd a papírokat. Gondolkoztak azon, hogy lemondják az egészet, azonban akkor, csak 45 nappal később kaptak volna újra időpontot, amit nagyon nem szerettek volna.

Brain anyukájának közben oxigént adtak és kikísérték a mosdóba, ahol megvárhatta a mentőket. Meglepetésére pedig hamarosan fia és leendő felesége is megjelent a vécében, akik végül a kéztörlők mellett mondták ki a boldogító igent. Elképesztő sztori, nem gondolod?

Még több

Esküvő