2018.01.30.@ 11.01

Ez a pár a vécében házasodott össze

Képzeld, egy pár nem egy gyönyörű teremben vagy egy meseszép tengerparton mondta ki a boldogító igent, hanem egy női mosdóban.

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a pár a vécében házasodott össze

Az elmúlt időszakban rengeteg szerelmespár szavazott merészebb helyszínre az esküvőjükön. Voltak, akik az életüket kockáztatták a tökéletes fotókért és egészen a Mount Everest csúcsáig mentek érte. Persze voltak olyan párok is, akik ugyanúgy nem mindennapi helyen mondták ki a boldogító igent, de azért kicsit ennél félősebbek voltak. Gondolj csak az edzőteremben tartott esküvőre, vagy a hullámvasutasra. Most pedig egy pár a női vécében kötötte össze az életét.

Brian és Maria Schulz eredetileg New Jersey állam hivatalában tartották volna a nagy napot, teljesen normális körülmények között. A srác anyukája azonban ki kellett mennie a szertartásról, ugyanis nagyon rosszul lett, és úgy érezte asztmás roham tör rá. A pár nagyon aggódott érte és arra is rájöttek, hogy nem tarthatják meg nélküle az esküvőt, hiszen neki is alá kellene írni majd a papírokat. Gondolkoztak azon, hogy lemondják az egészet, azonban akkor, csak 45 nappal később kaptak volna újra időpontot, amit nagyon nem szerettek volna.

Brain anyukájának közben oxigént adtak és kikísérték a mosdóba, ahol megvárhatta a mentőket. Meglepetésére pedig hamarosan fia és leendő felesége is megjelent a vécében, akik végül a kéztörlők mellett mondták ki a boldogító igent. Elképesztő sztori, nem gondolod?

Címkék: Brian schulz esküvő esküvőszervezés Maria Schulz nagy nap vécé wc

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

Még Justin Biebert is annyira megviseli az eljegyzése, hogy képes volt az utcán elsírni magát Hailey Baldwinnal együtt. De mi ebben ennyire megrendítő? Egy lány elmesélte a saját történetét.

„Megkért a barátnőm, hogy mégse legyek a koszorúslánya”

Nincs is meghatóbb dolog, mint ha a BFF-ed felkér arra, hogy a nagy napon te legyél a koszorúslánya. Kivéve, ha félúton meggondolja magát…

Ez az év legbizarrabb esküvője

Az oké, hogy az ikrek általában nagyon ragaszkodnak egymáshoz, de amit ez a két ikerpár tett, talán már túlzás egy kicsit. Olvasd el a sztorijukat!

A Jurassic parkos esküvőnél nem látsz ma menőbbet

Gyerekkori álmát valósította meg ez a fiatal pár, amikor összeházasodtak.