2018.02.14.@ 17.02

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Cosmopolitan.hu
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

A 34 éves Briana Barksdale január végén vált el férjétől több évnyi pereskedés után. A nő úgy döntött, hogy ezt azzal ünnepli meg, hogy garázsvásárt tart otthonában és eladja az ex-férje összes cuccát. Az eseményt ezzel a szöveggel hirdette meg: „Minden olyan nő számra, akit bántottak egy kapcsolatban!” Briana azt remélte az egésztől, hogy sokkal gyorsabban túllép majd így a férjén, arról nem is beszélve, hogy ezzel egy kis plusz bevételt is szerezhet.

Azonban itt nem állt meg, ugyanis egy extra produkcióval is készült a vásárlói számára! Braina egy állványra rátette az esküvői ruháját, aminek a mellrészébe belerakott egy közös képet a férjével, majd felgyújtotta. Ezek után pedig boldogon ünnepelte, hogy végre elvált. „Teljesen ki akartam őt törölni az életemből, nem kellenek az emlékek” – mesélte a nő. Persze nagyon sokaknak tetszett Braina húzása, de lehet jobban tette volna, ha elajándékozza inkább egy másik menyasszonynak, hiszen gyönyörű volt a ruhája…

Címkék: Briana Barksdale esküvői ruha garázsvásár menyasszonyi ruha szakítás szerelem válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

„Ezért sírtam rengeteget az eljegyzésem évében”

Még Justin Biebert is annyira megviseli az eljegyzése, hogy képes volt az utcán elsírni magát Hailey Baldwinnal együtt. De mi ebben ennyire megrendítő? Egy lány elmesélte a saját történetét.

„Megkért a barátnőm, hogy mégse legyek a koszorúslánya”

Nincs is meghatóbb dolog, mint ha a BFF-ed felkér arra, hogy a nagy napon te legyél a koszorúslánya. Kivéve, ha félúton meggondolja magát…

Ez az év legbizarrabb esküvője

Az oké, hogy az ikrek általában nagyon ragaszkodnak egymáshoz, de amit ez a két ikerpár tett, talán már túlzás egy kicsit. Olvasd el a sztorijukat!

A Jurassic parkos esküvőnél nem látsz ma menőbbet

Gyerekkori álmát valósította meg ez a fiatal pár, amikor összeházasodtak.