Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

A 34 éves Briana Barksdale január végén vált el férjétől több évnyi pereskedés után. A nő úgy döntött, hogy ezt azzal ünnepli meg, hogy garázsvásárt tart otthonában és eladja az ex-férje összes cuccát. Az eseményt ezzel a szöveggel hirdette meg: „Minden olyan nő számra, akit bántottak egy kapcsolatban!” Briana azt remélte az egésztől, hogy sokkal gyorsabban túllép majd így a férjén, arról nem is beszélve, hogy ezzel egy kis plusz bevételt is szerezhet.

Azonban itt nem állt meg, ugyanis egy extra produkcióval is készült a vásárlói számára! Braina egy állványra rátette az esküvői ruháját, aminek a mellrészébe belerakott egy közös képet a férjével, majd felgyújtotta. Ezek után pedig boldogon ünnepelte, hogy végre elvált. „Teljesen ki akartam őt törölni az életemből, nem kellenek az emlékek” – mesélte a nő. Persze nagyon sokaknak tetszett Braina húzása, de lehet jobban tette volna, ha elajándékozza inkább egy másik menyasszonynak, hiszen gyönyörű volt a ruhája…

Még több

Esküvő