2018.02.14.@ 17.02

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

Szinte bármi történhetne a világon, akkor sem égetnéd el a (jövőbeli) menyasszonyi ruhádat, ugye? Egy nő viszont úgy gondolta, ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy bosszút álljon a férjén!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hihetetlen, miért égette el a menyasszonyi ruháját ez a nő

A 34 éves Briana Barksdale január végén vált el férjétől több évnyi pereskedés után. A nő úgy döntött, hogy ezt azzal ünnepli meg, hogy garázsvásárt tart otthonában és eladja az ex-férje összes cuccát. Az eseményt ezzel a szöveggel hirdette meg: „Minden olyan nő számra, akit bántottak egy kapcsolatban!” Briana azt remélte az egésztől, hogy sokkal gyorsabban túllép majd így a férjén, arról nem is beszélve, hogy ezzel egy kis plusz bevételt is szerezhet.

Azonban itt nem állt meg, ugyanis egy extra produkcióval is készült a vásárlói számára! Braina egy állványra rátette az esküvői ruháját, aminek a mellrészébe belerakott egy közös képet a férjével, majd felgyújtotta. Ezek után pedig boldogon ünnepelte, hogy végre elvált. „Teljesen ki akartam őt törölni az életemből, nem kellenek az emlékek” – mesélte a nő. Persze nagyon sokaknak tetszett Braina húzása, de lehet jobban tette volna, ha elajándékozza inkább egy másik menyasszonynak, hiszen gyönyörű volt a ruhája…

Címkék: Briana Barksdale esküvői ruha garázsvásár menyasszonyi ruha szakítás szerelem válás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Egy szimpla eljegyzés utáni képnek tűnik, azonban van egy csavar a történetben, ugyanis nem a leendő feleség kezén van a gyűrű.

Ez a menyasszony kifizettette az ételt az esküvőjén

Nem, nem olvastad félre a címet, ez tényleg megtörtént. Hidd el, nálad már csak a násznép volt sokkossabb állapotban, amikor szembesültek a "kedves" kéréssel.

13 tipp, hogy tökéletes legyen az esküvőd

Te is sokszor végigpörgetted már fejben, milyen lesz életed legszebb napja? Mutatjuk, hogyan lehet a valóságban is olyan, mint ahogyan megálmodtad!