„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

Szinte minden lány rémálma egy rosszul kiválasztott eljegyzési gyűrű. Három bátor exmenyasszony az amerikai Cosmónak elárulta, milyen érzés volt, mikor megpillantották életük legfontosabb ékszerét, és utálták.

„Utálom az eljegyzési gyűrűmet”

Desiree, 28

„Én tényleg megpróbáltam mindent, hogy megszeressem azt a szív alakú csúnyaságot, amit a pasim a nagy kérdés feltétele után az ujjamra húzott, de hiába. Napokig a kezemen volt, de végül úgy döntöttem, hogy ha egy életre tervezünk, akkor mindenben őszintének kell lennünk egymáshoz – beleértve a gyűrűkérdést is. Ezért elmondtam neki, hogy én inkább a klasszikus, kevésbé feltűnő színű köveket szeretem, mint amilyen a nagymamámé is. A dolog pedig szuperül sült el, mert a vőlegényem is jól kezelte, ráadásul a nagyi annyira meghatódott, hogy megkaptuk tőle a sajátját.”

Utalom-az-eljegyzesi-gyurum-Desiree-regi-Cosmopolitan1

(Fotó: Angara)

Desiree eredeti gyűrűje

Jen, 30

„Az egész eljegyzésem tökéletes volt és annyira illett hozzám, imádtam minden pillanatát. Leszámítva az egyik legfontosabb részt: magát a gyűrűt. Csak bámultam az ujjamon azt a hatalmas követ és mindent utáltam benne: a formáját, a csiszolását, a méretét, mindent! Szerencsére a szerelmem jól fogadta, amikor finoman elárultam neki, hogy nem szeretném életem végéig ezt a követ hurcolni a kezemen. Elmentünk egy ékszerézhez, aki mindkettőnket sokkolt a hírrel, hogy a kő gyakorlatilag nem ér semmit, mert nem természetes gyémánt, hanem gyárilag előállított, mesterséges darab. A fiúm látta a csalódottságot az arcomon és gyorsan kiválasztottunk egy meseszép gyűrűt, ami nem csak engem, de a szerelmünket is tökéletesen kifejezi.”

Utalom-az-eljegyzesi-gyurum-Jen-regi-Cosmopolitan3

(Fotó: Jen)

Jen eredeti gyűrűje

Meredith, 35

„Mindig is határozott elképzelésem volt róla, hogy milyen gyűrűre szeretnék igent mondani, ezért amikor a szerelmem anyukája kitalálta, hogy az ő ékszerét kapjam meg én is, eléggé megijedtem. Sajnos kiderült, hogy nem alaptalanul, hiszen közel sem úgy nézett ki a duplakörös darab, mint amilyet megálmodtam magamnak. Viszont képtelen vagyok nemet mondani, mert mindig félek, hogy megbántom mások érzéseit, ezért egy szót sem szóltam, hogy mennyire csalódott vagyok. Most már örülök, hogy így döntöttem, mert azóta beleszerettem a gyűrűmbe és a férjem hiába ígérte meg, hogy bármikor kicserélhetjük egy nagyobb ékkőre, én kitartok a történelmi darab mellett.” 

Utalom-az-eljegyzesi-gyurum-Meredith-Cosmopolitan5

(Fotó: Meredith)

Meredith eredeti gyűrűje

Még több

Esküvő