Meglepő ok miatt házasodtak össze fákkal ezek a nők

Elképesztő húzással rukkoltak elő a mexikói nők, akik menyasszonyi ruhában óriási fatörzseket ölelgetve mondták ki a boldogító igent! Sőt, még esküvői fotók is készültek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meglepő ok miatt házasodtak össze fákkal ezek a nők

Hallottunk már olyat, hogy valaki egy csillárba szerelmes, vagy egy szellem lett a férje, és most ismét bővült a vicces frigyek sora. Te el tudnád képzelni, hogy férjhez menj mondjuk egy fához? Nem csoda, ha első hallásra felkacagsz az ötleten, pedig a mexikói San Jacinto Amilpasban számtalan nő döntött úgy, hogy hófehér esküvői ruhában, fátyollal a fejükön, egy meghitt ceremónia keretében örök hűséget esküsznek egy-egy fának!

Az ok nem abban rejlik, hogy elegük lett a pasizásból, hanem egy sokkal nemesebb célért küzdenek. A kezdeményezés a „Marry a Tree” nevet viseli és Oaxaca régióját szeretné megmenteni a túlzásba vitt fakitermeléstől. Az akció eredetileg Richard Torres, egy perui színész fejéből pattant ki, aki maga is megházasodott 2014-ben egy fával Kolumbiában. A szokatlan lagzi a „mentsd meg az oxigéned” címet kapta és szerette volna felhívni mindenki figyelmét a környezetvédelem fontosságára és megakadályozni a fák kivágását a lakóhelyén. Mielőtt teljesen megijednél ettől a bizarr ötlettől, nyugi, mert természetesen hivatalos papírokkal képtelenség hozzámenni egy fához. Ennek a mozgalomnak csupán szimbolikus jelentősége van, amire remélhetőleg nem csak Mexikó, de az egész világ felfigyel. Ugye milyen mókásak az esküvőn készült képek?

Címkék: esküvő fa fura házasság házasság mexikó természet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

7 szuper ajándékötlet, ha esküvőre mész

Itt a nyár és hozta magával az esküvőszezont...Te pedig több helyre is hivatalos vagy, de egyszerűen semmi kreatív nem jut eszedbe nászajándék-fronton? Segítünk!