2018.02.28.@ 14.02

Meglepő ok miatt házasodtak össze fákkal ezek a nők

Elképesztő húzással rukkoltak elő a mexikói nők, akik menyasszonyi ruhában óriási fatörzseket ölelgetve mondták ki a boldogító igent! Sőt, még esküvői fotók is készültek!

Babka Zsófia
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Meglepő ok miatt házasodtak össze fákkal ezek a nők

Hallottunk már olyat, hogy valaki egy csillárba szerelmes, vagy egy szellem lett a férje, és most ismét bővült a vicces frigyek sora. Te el tudnád képzelni, hogy férjhez menj mondjuk egy fához? Nem csoda, ha első hallásra felkacagsz az ötleten, pedig a mexikói San Jacinto Amilpasban számtalan nő döntött úgy, hogy hófehér esküvői ruhában, fátyollal a fejükön, egy meghitt ceremónia keretében örök hűséget esküsznek egy-egy fának!

Az ok nem abban rejlik, hogy elegük lett a pasizásból, hanem egy sokkal nemesebb célért küzdenek. A kezdeményezés a „Marry a Tree” nevet viseli és Oaxaca régióját szeretné megmenteni a túlzásba vitt fakitermeléstől. Az akció eredetileg Richard Torres, egy perui színész fejéből pattant ki, aki maga is megházasodott 2014-ben egy fával Kolumbiában. A szokatlan lagzi a „mentsd meg az oxigéned” címet kapta és szerette volna felhívni mindenki figyelmét a környezetvédelem fontosságára és megakadályozni a fák kivágását a lakóhelyén. Mielőtt teljesen megijednél ettől a bizarr ötlettől, nyugi, mert természetesen hivatalos papírokkal képtelenség hozzámenni egy fához. Ennek a mozgalomnak csupán szimbolikus jelentősége van, amire remélhetőleg nem csak Mexikó, de az egész világ felfigyel. Ugye milyen mókásak az esküvőn készült képek?

Címkék: esküvő fa fura házasság házasság mexikó természet

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

15 perc után vált el feleségétől ez a srác

El tudod képzelni, hogy valaki pár perccel az igen után válni akar? Képzeld, egy srác, az apósa miatt döntött így!

Így készíts tökéletes fotót az eljegyzési gyűrűdről

Életed szerelme feltette a nagy kérdést, te IGEN-t mondtál, és alig várod, hogy az ismerőseiddel is megoszd az örömhírt? Mutatjuk, hogyan csináld!