Ezek lesznek 2018 esküvőtrendjei a Pinterest szerint

Úgy tűnik, végre eljött a fátyol, az egyszintes torták és a nyakkendő nélküli esküvők ideje! Csekkold az idei év esküvői trendjeit!

Ezek lesznek 2018 esküvőtrendjei a Pinterest szerint

Menyasszony, köpenyben

Fátyol helyett válassz egyszerű vonalvezetésű köpenyt, ami szuper kiegészítője lehet a tavaszi esküvőknek. A legjobb, ha a ruhád színével megegyezőt veszel, így tökéletes lesz az összhatás.

eskuvo-cosmopolitan

Húzz nadrágot!

Ha igazán egyedire vágysz, akkor a klasszikus menyasszonyi ruha helyett bújj nadrágba. Lágy esésű, kissé bőszárú selyem vagy szatén darab lehet a nyerő, amihez nőies fazonú felsőt válassz. Persze magassarkú cipővel az igazi!

eskuvo-cosmopolitan2

Visszafogott dekoltázs

Úgy tűnik, hogy az extrém kivágások, kivillanó cicik ideje lejárt. Ebben az évben bátran vegyél fel magasabb nyakkivágású darabot, ami sokkal kevesebbet mutat majd!

eskuvo-cosmopolitan3

Nyakláncot hátra!

A hátat szabadon hagyó ruhákhoz passzol leginkább ez a hosszú nyaklánc, ami egészen a lapockákig ér. Hidd el ezért a vőlegényed is odalesz!

eskuvo-cosmopolitan4

Le a nyakkendővel!

Az idei trendek alakításakor a pasikra is gondoltak, akik ennek tuti, hogy örülni fognak. A Pinteresten ugyanis egyre inkább hódítanak azok a szettek, amikben nyoma sincs a nyakkendőnek. Helyette a vagány kiegészítők hódítanak, mint például a retro nadrágtartó.

eskuvo-cosmopolitan5

Metálos fényű torta

Csini csipkés díszítés helyett a torta metálos csillogást is kaphat. A fehér krém alapszínét arany, bronz vagy ezüst bevonóval dobhatod fel igazán. Csak semmi túldíszítés, idén a torták minimál stílusban készülnek.

eskuvo-cosmopolitan8

Pizza-vacsi

Ezúttal lemondhattok a klasszikus húsleves, hústál, köret lakodalmas kajáról, és bátran rendelhettek pizzát a vendégeknek. Éjfélkor úgyis jön majd a várva várt káposzta!

eskuvo-cosmopolitan7

Csokor helyett

Ki mondta, hogy csak hatalmas csokrot dobhat el a menyasszony? Az idei trendek szerint akár egy szál virág is elegáns megoldás, a lényeg, hogy ez az egy virág igazán különleges legyen.

eskuvo-cosmopolitan6

Még több

Esküvő