Erről a lánykérésről beszél most mindenki

Ennél szebb és alkalomhoz illőbb lánykérést még nem láttál. Minden lány álma valami hasonló.

Erről a lánykérésről beszél most mindenki

A hétvégén rendezték meg az USA-ban a 2019-es Bridal Fashion Weeket, vagyis az esküvői divathetet, ahol a menyasszonyok elsőkézből tájékozódhattak arról, hogy mik lesznek a jövő évi trendek, milyen csodás csipkekölteményekbe érdemes majd bújniuk a nagy napon. Ám a fehér ruhák elől szépen ellopta a show-t egy pasi, aki úgy döntött, itt kéri meg a barátnője kezét.

BRIDES Magazine (@brides) által megosztott bejegyzés,

Nicole Kaspar mit sem sejtve vonult végig a kifutón a szebbnél szebb esküvői ruhákban, amikor egyszer csak megpillantotta a közönség soraiban pasiját, aki felállt és csatlakozott barátnőjéhez a kifutón. A lány először nem értette mi történik, majd Chad Stapleton vallomásából gyorsan rájött:

Nicole, ezt már nagyon régóta szerettem volna megtenni, de szerettem volna, ha a pillanat legalább olyan tökéletesre sikerül, mint amennyire tökéletes vagy számomra. Aztán rájöttem, hogy nem lehetne jobb helyen megtenni mindezt a kifutónál, hisz ezt a helyet szereted a legjobban. Soha nem hittem benne, hogy létezik szerelem első látásra, de mégis valami más volt, amikor téged először megláttalak. Valami olyat éreztem legbelül, amit korábban soha. Szeretném veled tölteni a hátralevő életemet, ha te is úgy akarod” – mondta kedvesének a srác, majd letérdelt elé. Nicole csak bólogatni tudott, miközben Chad az ujjára húzta a gyűrűt. Ezután pedig természetesen mindenki tapsolt és ujjongott.

Persze a megható lánykérésről videó is készült, úgyhogy készítheted is a zsepiket!

Még több

Esküvő