2018.04.19.@ 13.04

Erről a lánykérésről beszél most mindenki

Ennél szebb és alkalomhoz illőbb lánykérést még nem láttál. Minden lány álma valami hasonló.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erről a lánykérésről beszél most mindenki

A hétvégén rendezték meg az USA-ban a 2019-es Bridal Fashion Weeket, vagyis az esküvői divathetet, ahol a menyasszonyok elsőkézből tájékozódhattak arról, hogy mik lesznek a jövő évi trendek, milyen csodás csipkekölteményekbe érdemes majd bújniuk a nagy napon. Ám a fehér ruhák elől szépen ellopta a show-t egy pasi, aki úgy döntött, itt kéri meg a barátnője kezét.

BRIDES Magazine (@brides) által megosztott bejegyzés,

Nicole Kaspar mit sem sejtve vonult végig a kifutón a szebbnél szebb esküvői ruhákban, amikor egyszer csak megpillantotta a közönség soraiban pasiját, aki felállt és csatlakozott barátnőjéhez a kifutón. A lány először nem értette mi történik, majd Chad Stapleton vallomásából gyorsan rájött:

Nicole, ezt már nagyon régóta szerettem volna megtenni, de szerettem volna, ha a pillanat legalább olyan tökéletesre sikerül, mint amennyire tökéletes vagy számomra. Aztán rájöttem, hogy nem lehetne jobb helyen megtenni mindezt a kifutónál, hisz ezt a helyet szereted a legjobban. Soha nem hittem benne, hogy létezik szerelem első látásra, de mégis valami más volt, amikor téged először megláttalak. Valami olyat éreztem legbelül, amit korábban soha. Szeretném veled tölteni a hátralevő életemet, ha te is úgy akarod” – mondta kedvesének a srác, majd letérdelt elé. Nicole csak bólogatni tudott, miközben Chad az ujjára húzta a gyűrűt. Ezután pedig természetesen mindenki tapsolt és ujjongott.

Persze a megható lánykérésről videó is készült, úgyhogy készítheted is a zsepiket!

Címkék: eljegyzés esküvő esküvőszervezés fashion week szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Mindenki ezen az eljegyzési fotón röhög

Egy szimpla eljegyzés utáni képnek tűnik, azonban van egy csavar a történetben, ugyanis nem a leendő feleség kezén van a gyűrű.

Ez a menyasszony kifizettette az ételt az esküvőjén

Nem, nem olvastad félre a címet, ez tényleg megtörtént. Hidd el, nálad már csak a násznép volt sokkossabb állapotban, amikor szembesültek a "kedves" kéréssel.