2018.04.22.@ 13.04

5 fotós őszintén vallott a legdurvább dolgokról, amit esküvőkön műveltek

Bizony, a fotósok olyan dolgokat is látnak, ami a vendégeknek fel sem tűnik a nagy izgalomban.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

5 fotós őszintén vallott a legdurvább dolgokról, amit esküvőkön műveltek

„Azt reméltem, hogy kifújhatom magamat a tánctér feletti emeleten. Mindenhol csend volt és sötét, azonban ahogy felkapcsoltam a villanyt, megpillantotta a friss házaspárt. Épp a sarokban nyomták. Szexnek pedig nincs helye ezen a napon. Lehet, hogy neked az esküvőd, de nekem ez a munkahelyem.”

A menyasszony általában nem szokott inni, azért is volt meglepő a tavalyi esküvő, amin fotóztam. Rendesen ivott a lány, és a végére annyira berúgott, hogy alig tudott táncolni és egyszer el is esett. De a legdurvább az volt, mikor evett és beleesett a feje a kajába. Úgy döntöttem, lövök pár képet magamnak, hogy néha elővehessem és röhöghessek!”

„A koszorúslányok folyamatosan odajöttek hozzám, hogy csináljak róluk képeket. Mint később kiderült, hogy fogadtak, ki tud majd felszedni engem. Ezért pedig mindent megtettek, az egyikük például, mikor kint cigiztem sztriptizelt nekem. Teljesen levetkőzött, de visszautasítottam. Ezen annyira kiakadt, hogy megfogta a lábamat, amit nem engedett el, így behúztam a terembe. Szerencsére ott már a barátnői leszedték róla.”

„Az friss ara rajtakapta az egyik vendéget és a férjét, amint éppen csókolóznak. Először csak ordítoztak egymással, később a menyasszony bevonszolta a lányt a táncparkett közepére, ahol végül összeverekedtek. Úgy döntöttem, gyorsan lelépek, hiszen a képeimre már úgysem lesz szükségük.”

Címkék: esküvő esküvőszerezés fotós

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Esküvő